Study Abroad – for dig over 18 år
Empowering young people since 1958!
Keiser University, Palm Beach

Keiser University, Palm Beach

Keiser University er et universitet, hvor du som studerende er i fokus. De veluddannede undervisere går højt op i, at de studerende har succes med deres studier, og de arbejder på at forberede dig på din fremtidige karriere. Tag det første skridt mod at realisere dine drømme og studere i Florida!

Tilmeld dig et inspirationsmøde

Vil du vide mere? Lad os kontakte dig!

At studere på Keiser University, Palm Beach

Keiser University blev grundlagt i 1977 af familien Keiser. Siden har universitetet oplevet hurtig vækst og har vundet flere priser og udmærkelser for sit arbejde med at fremme uddannelse i Florida. Skolen har udviklet sig til at være en vigtig aktør inden for videregående uddannelse i delstaten.

Der er ca. 20.000 studerende fordelt på de 15 campus rundt om i delstaten. Med os fra STS Study Abroad studerer du på skolens flagskibscampus i skønne West Palm Beach.

Student first

På Keiser University arbejder man efter filosofien ”student first”. Det er skolens opskrift på succes i kombination med en stærk tilknytning til erhvervslivet. I snart 40 år har Keiser University haft samarbejde med vigtige dele af erhvervslivet i Florida, hvilket gør, at uddannelserne er godt tilpasset arbejdsmarkedet. På campus finder du alle nødvendige ressourcer for at lykkes med studierne, og du kan også tage del i de mange sociale aktiviteter.

Tip!

På Keiser er du som STS-studerende garanteret et stipendium med et GPA (karaktergennemsnit) på 2.5 eller højere. Har du et GPA på mindst 2.5, er det 26.515 DKK. Er dit GPA på mindst 3.0, er stipendiet på 49.416 DKK. Er du god til en sport? På Keiser er der også generøse idrætsstipendier, som du kan søge.

Uddannelser på Keiser University, West Palm Beach

  • Business
  • Entertainment, Sport & Promotion Management
  • STS Select

Læs mere om uddannelser på Keiser University

Akademiske grader

På denne skole kan du opnå en associate’s degree eller en bachelor’s degree. Når du studerer med STS Study Abroad kan du vælge at søge ind på en bachelor´s degree fra starten af eller forlænge dine studier undervejs.

Associate’s Degree

En associate’s degree er en kortere videregående uddannelse, som du typisk opnår efter to års studier. Denne uddannelse findes oftest på amerikanske colleges, men findes også på visse europæiske og australske universiteter.

Bachelor’s Degree

I Australien og New Zealand samt de fleste lande i Europa består en bachelor's degree typisk af en treårig uddannelse. I USA tager en bachelor´s degree normalt fire år. En bachelor's degree består typisk af et hovedfag, som kaldes major.

Priser

Varighed
Periode
Pris
1 studieår
2018
Fra 27 168 USD
1 semester
2018
Fra 13 584 USD

Ansøg

Du er ét skridt tættere på dit store eventyr! Udfyld formularen, så kontakter vi dig. Vi glæder os til at hjælpe dig på dit livs rejse.

Om dig/eleven