Study Abroad – for dig over 18 år
Empowering young people since 1958!
West Palm Beach

West Palm Beach

West Palm Beach ligger i Palm Beach County. Det lyder nok bekendt for mange og her findes en af Floridas mest velkendte og besøgte strande. Mange af USAs velhavende familier har et feriehus her, og derfor er der en luksuriøs atmosfære i byen.

Som navnet antyder, er det en by fuld af palmer og strande. Denne kystby har lange hvide sandstrande, som du kan besøge hele året rundt. Området har et tropisk regnskovsklima. Det er noget fugtigere i sommermånederne, og du kan også regne med kraftige regnbyger. De varer dog sjældent længe, og luften er stadigvæk varm.

Tilmeld dig et inspirationsmøde

Din fritid

Der er meget at se og lave i Palm Beach County, især hvis du trives ved havet. Ud over strandlivet byder området også på et fantastisk natteliv, god shopping og hyggelige restauranter. Hold øje med byens eventkalender, for at se hvilke festivaler du kan opleve i den tid du er der.

Tag dig tid til at se dig omkring i Florida, når du studerer her. Du er i nærheden af velkendte byer og steder, såsom Miami, Fort Lauderdale, Everglades og Key West længst ude i Den Mexikanske Golf.