Study Abroad – for dig over 18 år
Empowering young people since 1958!
Snow College, Utah

Snow College, Utah

Er du vild med fredelige, naturskønne omgivelser med fantastisk udsigt? Er du eventyrlysten og elsker vandreture, kanosejlads, camping eller skiløb? Vil du have en ægte amerikansk oplevelse i en lille amerikansk by, hvor campus er i fokus? Så er Snow College det rette valg for dig.

Tilmeld dig et inspirationsmøde

Vil du vide mere? Lad os kontakte dig!

At studere på Snow College

Snow College rangerer som et af de bedste community colleges i USA. Med skolens centrale beliggenhed i Utah, med Rocky Mountains lige uden for døren, er Snow College det perfekte sted for studerende, som ønsker at opnå akademiske fremskridt i sjove omgivelser med fokus på udendørslivet.

Mange års erfaring og personlig service

Snow College slog dørene op i 1923, og har således næsten 100 års erfaring med at hjælpe og undervise studerende. På Skolens campus i Ephraim læser omkring 3.000 studerende, hvoraf cirka 100 er internationale fra alle verdens hjørner. Her kan du se frem til mindre klasser, undervisere, som kan dit navn, en god studieservice og studievejledning samt et miljø, hvor studierne er i fokus.

Vil du møde nye venner og bygge videre på dit CV, kan du melde dig ind i en af Snow Colleges mange studenterklubber eller engagere dig i en sport.

Uddannelser på Snow College, Utah

  • Music
  • STS Select

Læs mere om uddannelser på Snow College

Akademiske grader

På denne skole kan du opnå en associate’s degree. Når du studerer med STS Study Abroad kan du vælge at søge ind på en bachelor´s degree fra starten af eller forlænge dine studier undervejs.

Associate’s Degree

En associate’s degree er en kortere videregående uddannelse, som du typisk opnår efter to års studier. Denne uddannelse findes oftest på amerikanske colleges, men findes også på visse europæiske og australske universiteter.

Priser

Varighed
Periode
Pris
1 studieår
2018
Fra 12 564 USD
1 semester
2018
Fra 6 282 USD

Ansøg

Du er ét skridt tættere på dit store eventyr! Udfyld formularen, så kontakter vi dig. Vi glæder os til at hjælpe dig på dit livs rejse.

Om dig/eleven