Study Abroad – for dig over 18 år
Empowering young people since 1958!
Utah

Utah

I delstaten Utah er der fantastiske nationalparker, shopping i verdensklasse og en lang række forskellige fritidsaktiviteter. Byen Ephraim, hvor Snow College ligger, er en hyggelig lille by med ren luft og rolig trafik. Med én café, et par restauranter og en Wallmart, er Ephraim i det centrale Utah en typiske lille amerikansk by. Snow College er beliggende midt i byen og er meget i fokus både for de studerende og ”the community”.

Hvis du længes efter storbylivet, så ligger Utahs hovedstad Salt Lake City bare to timers kørsel fra Ephraim. Skolens Centre for Global Engagement arrangerer en gratis indkøbstur dertil en gang om måneden. Nogle timers kørsel derfra finder du kendte skisportssteder såsom Park City og Sundance. Du kan også opleve dramatiske bjerge, fantastiske udsigter og spændende dyreliv i nationalparkerne Bryce Canyon National Park, Monument Valley og Zion.

Tilmeld dig et inspirationsmøde

Din fritid i Utah

I det alle studerende bor på eller lige ved siden af campus, bliver der arrangeret en lang række fritidsaktiviteter, både i løbet af ugen og i weekenden. Du kan normalt vælge mellem forskellige sportsbegivenheder, koncerter, open mic- og karaokeaftener, for bare for at nævne et par af aktiviteterne. Uden for campus kan du blandt andet bowle, cykle, campere, fiske, stå på skøjter, klatre i bjergene, stå på ski og snowboard eller tage på vandreture.

Du er også tæt på Rocky Mountains, kendte skisportssteder såsom Sundance og flere fantastiske nationalparker.