Study Abroad – for dig over 18 år
Empowering young people since 1958!
Santa Barbara City College

Santa Barbara City College

Study Abroad Plus

Santa Barbara City College (SBCC) blev i 2013 valgt som det bedste community college i USA af The Aspen Institute. En af grundene til udmærkelsen var, at undervisningen på SBCC fører til et vellykket studieresultat, som forbereder de studerende til højere uddannelser. Gør som tusindvis af andre og studér i Santa Barbara!

Tilmeld dig et inspirationsmøde

Interesseret i at høre mere? Lad os ringe til dig!

At studere på Santa Barbara City College

Med sine 20.000 studerende, er Santa Barbara City College vores studerendes evige favorit og det er nemt at forstå hvorfor. Fagudbuddet er enormt, campus er fantastisk, studielivet er fyldt med aktiviteter og klimaet er perfekt. Skolen har to sammenhængende campus, der er beliggende lige ved Stillehavet. Her finder du motivation til studierne blandt det moderne udstyr og i den varme sol blandt palmer og motiverede unge fra både USA og resten af verden.

Aktivt studieliv på campus

SBCC's engagerede fakultet er værdsat af de studerende, ligesom de små klasser og skolens personlige studieservice. Studier på Santa Barbara City College er det perfekte skridt ind i collegeverdenen og et aktivt studieliv venter dig her. Meld dig til et af skolens sportshold eller involvér dig i en klub.

SBCC har blandt andet basketball, amerikansk fodbold og atletikhold. Der er også teater- og musikgrupper, der opsætter sine egne produktioner. At byen ligger nær Los Angeles og Hollywood ses på byens kreativitet. Hvert år arrangeres der fx SBCC Film Festival, en festival der sættes stor pris på af både studerende og besøgende.

Uddannelser på Santa Barbara City College

Din bolig i Santa Barbara

I Santa Barbara bor du enten i en lejlighed eller i en villa sammen med andre studerende. Boligen ligger inden for gåafstand til skolen og byens dejlige strande og downtown. Du bor også tæt på offentlig transport og gode forbindelser, hvis du vil uden for byens centrum.

De lejligheder, vi tilbyder, består typisk af et fællesrum, to soveværelser, køkken og badeværelse. For at gøre det nemt for dig at flytte ind med det samme, er alle lejligheder møblerede og har et udstyret køkken, gratis wifi og adgang til vaskemuligheder.

Du kan også dele en villa med andre studerende. Villaerne er møblerede, har et udstyret køkken, adgang til wifi og vaskemuligheder. Antal værelser varierer fra villa til villa. Fælles for alle boliger er, at du bor sammen med andre STS-studerende – en hyggelig måde at finde nye venner helt fra begyndelsen.

Bolig indgår

Studieboligen i Santa Barbara er inkluderet i STS-programprisen det første semester. Hvis du gerne vil blive boende i andet semester, kan du sende en anmodning til os hos STS Study Abroad om det.

Universitetsuddannelse

På denne skole kan du opnå en associate’s degree. Når du studerer med STS Study Abroad kan du vælge at søge ind på en bachelor´s degree fra starten af eller forlænge dine studier undervejs.

Associate’s Degree

En associate’s degree er en kortere videregående uddannelse, som du typisk opnår efter to års studier. Denne uddannelse findes oftest på amerikanske colleges, men findes også på visse europæiske og australske universiteter.

Dette indgår

 • Bolig er inkluderet første semester
 • Repræsentant på stedet
 • Aktiviteter og velkomstmøde
 • Afrejsemøde
 • Studievejledning
 • Studieafgift
 • Hjælp til visumansøgning
 • Vejledning om SU
 • Tips og råd om legater
 • Introduktionsdage på skolen
 • Karakterbevis fra skolen
 • STS diplom

Priser

Varighed
Periode
Pris
1 studieår
Efterår 2019
140.045 kr.
1 semester
Efterår 2019
104.545 kr.

Ansøg

Du er ét skridt tættere på dit store eventyr! Udfyld formularen, så kontakter vi dig. Vi glæder os til at hjælpe dig på dit livs rejse.

Om dig/eleven