Study Abroad – for dig over 18 år
Empowering young people since 1958!
Antioch University, Santa Barbara

Antioch University, Santa Barbara

I hjertet af din livlige studieby Santa Barbara finder du Antioch University. Her tilbyder vi på STS Study Abroad en unik mulighed for at tage en amerikansk bachelor's degree på bare tre år i stedet for fire.

Tilmeld dig et inspirationsmøde

Vil du vide mere? Lad os kontakte dig!

At studere på Antioch University

Antioch University blev grundlagt i 1964 og findes i dag fem steder rundt om i USA. Skolens campus i Santa Barbara ligger centralt – kun et kvarter fra hovedgaden State Street. Stemningen er varm og personlig, og dine undervisere interesserer sig for din personlige udvikling.

Pædagogik, der styrker selvtilliden

Undervisningen på Antioch rækker langt udover klasselokalet. Her har du ingen traditionelle skriftlige prøver, og eksaminationerne foregår ved gruppearbejde, oplæg og diskussioner. Du opfordres til at deltage aktivt i undervisningen, hvilket er en pædagogisk tilgang, der styrker din selvtillid, og allermest når det kommer til at udtrykke dig på engelsk.

Tag en bachelor på tre år

På Antioch University kan du tage en bachelor's degree på kun tre år, noget som ellers normalt tager fire år i USA. Du kan vælge at tage alle tre år på Antioch eller begynde dine studier med et eller to år på Santa Barbara City College (SBCC) og bagefter lave en såkaldt transfer til Antioch. Du kan medregne de credits, du tager på SBCC, og du får typisk 30–60 ECTS for dit sidste gymnasieår i Danmark. Efter tre år i Santa Barbara kan du tage en Bachelor of Arts med en specialisering du selv vælger.

Uddannelser på Antioch University, Santa Barbara

  • Business & Entrepreneurship
  • Communication & Media
  • Environmental Studies
  • Markedsføring
  • Psykologi

Læs mere om uddannelser på Antioch University

Akademiske grader

På denne skole kan du opnå en bachelor’s degree. Når du studerer med STS Study Abroad kan du vælge at søge ind på en bachelor´s degree fra starten af eller forlænge dine studier undervejs.

Bachelor’s Degree

I Australien og New Zealand samt de fleste lande i Europa består en bachelor's degree typisk af en treårig uddannelse. I USA tager en bachelor´s degree normalt fire år. En bachelor's degree består typisk af et hovedfag, som kaldes major.

Priser

Varighed
Periode
Pris
1 studieår
2018
Fra 25 541 USD
1 semester
2018
Fra 17 027 USD

Ansøg

Du er ét skridt tættere på dit store eventyr! Udfyld formularen, så kontakter vi dig. Vi glæder os til at hjælpe dig på dit livs rejse.

Om dig/eleven