Study Abroad – for dig over 18 år
Empowering young people since 1958!
Santa Barbara

Santa Barbara

Santa Barbara er en livlig studieby i det sydlige Californien, lidt nord for Los Angeles, i et område der er kendt som den amerikanske riviera. Klimaet beskrives ofte som et middelhavsklima, og der er dejlige temperaturer hele året rundt. Med mere end 300 solskinsdage om året og en temperatur, der sjældent falder til under 20 °C, er det nemt at trives her.

Byen har en smuk beliggenhed ved Stillehavet. I det dejlige klima kan du slentre på de hvide sandstrande og palmebestrøede gader, se massive bjergkæder og også opleve et spændende kulturliv med mange store scener inden for musik, teater og film.

Tilmeld dig et inspirationsmøde

Bestil en gratis brochure

Vil du gerne have mere information sendt direkte hjem til dig? Her kan du bestille information om udlandsstudier med STS Study Abroad enten som download eller brochure.

Din fritid i Santa Barbara

Det fantastiske klima i Santa Barbara gør byen til det perfekte sted for alle, der interesserer sig for udendørssport såsom surfing, sejlads, cykling eller vandring. Byens beliggenhed er også perfekt til alle, der ønsker at udforske flere dele af Californien. Brug din fritid på at tage på udflugt til San Diego mod syd eller San Francisco mod nord.Du er også tæt på Los Angeles og Las Vegas – to byer du ikke må gå glip af!