Study Abroad – for dig over 18 år
Empowering young people since 1958!
San Diego State University

San Diego State University

Studér i Californien på et universitet, der rangerer højt på listerne og i en by, mange vurderer til at være en af Californiens smukkeste. San Diego State University (SDSU) tilbyder noget for alle. Lev drømmen og studér i Californien!

Tilmeld dig et inspirationsmøde

Interesseret i at høre mere? Lad os ringe til dig!

At studere på San Diego State University

Med os hos STS Study Abroad studerer du på SDSU gennem American Language Institute (ALI). I samarbejde med ALI på SDSU kan vi hos STS tilbyde en lang række interessante uddannelser. Der er en international atmosfære på skolen, idet den har studerende fra mere end 65 forskellige lande repræsenteret.

Populært campus

SDSU har et velanset campus med egne restauranter og caféer, hvor de studerende mødes og læser. Omgivet af palmer og hvide spanskinspirerede bygninger finder du desuden også både boghandel og bibliotek. Den berømte sporvogn, San Diego Trolley, transporterer dig hurtigt og enkelt mellem universitetsområdet og de forskellige bydele i San Diego

På Aztec Recreation Center får du særlig studierabat for adgang til fitnesscenter, klatrevæg, holdtræning og mange andre sportsaktiviteter.

Uddannelser på San Diego State University

  • STS Select

Læs mere om uddannelser på San Diego State University

Priser

Varighed
Periode
Pris
1 studieår
2019
Fra 14 830 USD
1 semester
2019
Fra 7 415 USD

Ansøg

Du er ét skridt tættere på dit store eventyr! Udfyld formularen, så kontakter vi dig. Vi glæder os til at hjælpe dig på dit livs rejse.

Om dig/eleven