Study Abroad – for dig over 18 år
Empowering young people since 1958!
Berkeley College, New York

Berkeley College, New York

Vil du læse i New York? Følg med os til Berkeley College og tilbring dine dage på en skole med campus midt i menneskemylderet på Manhattan. Din karriere starter her!

Tilmeld dig et inspirationsmøde

Interesseret i at høre mere? Lad os ringe til dig!

At studere på Berkeley College

Berkeley College har en tydelig forretningsprofil, som lokker studerende til fra hele verden. Skolen har siden 1931 etableret ni forskellige campus i New York og New Jersey. Med STS Study Abroad studerer du på Midtown Manhattan Campus, som ligger tæt på Fifth Avenue og Central park, i New York.

Studér midt på Manhattan

På East 43 og East 41 finder du Berkeley College. Beliggenheden kan ikke blive bedre, her er du virkelig midt på Manhattan. Du er tæt på New Yorks mægtige finansdistrikt og kan opleve det myldrende erhvervsliv på tæt hold. Her har du alle muligheder for at etablere vigtige kontakter til en fremtidig karriere. Måske kommer du til at sidde på et kontor i en af New Yorks skyskrabere med udsigt over hele byen en dag?

Små klasser og personlig undervisning

Den syv-etagers høje hovedbygning har et bibliotek højest oppe, med en vidunderlig udsigt og et hyggeligt studiemiljø. Klasserne på Berkeley er små og undervisningen har et personligt fokus. Underviserne har mange års erfaring fra arbejdsmarkedet og du får en masse solide tips og viden omkring det amerikanske erhvervsliv. Skolen har en god studieservice, som du kan henvende dig til, hvis du har spørgsmål eller bekymringer om det akademiske eller praktiske.

Uddannelser på Berkeley College, New York

  • Business
  • Fashion Merchandising & Management
  • STS Select

Læs mere om uddannelser på Berkeley College

Akademiske grader

På denne skole kan du opnå en associate’s degree eller en bachelor’s degree. Når du studerer med STS Study Abroad kan du vælge at søge ind på en bachelor´s degree fra starten af eller forlænge dine studier undervejs.

Associate’s Degree

En associate’s degree er en kortere videregående uddannelse, som du typisk opnår efter to års studier. Denne uddannelse findes oftest på amerikanske colleges, men findes også på visse europæiske og australske universiteter.

Bachelor’s Degree

I Australien og New Zealand samt de fleste lande i Europa består en bachelor's degree typisk af en treårig uddannelse. I USA tager en bachelor´s degree normalt fire år. En bachelor's degree består typisk af et hovedfag, som kaldes major.

Priser

Varighed
Periode
Pris
1 studieår
2019
Fra 25 950 USD
1 semester
2019
Fra 12 975 USD

Ansøg

Du er ét skridt tættere på dit store eventyr! Udfyld formularen, så kontakter vi dig. Vi glæder os til at hjælpe dig på dit livs rejse.

Om dig/eleven