Study Abroad – for dig over 18 år
Empowering young people since 1958!
California State University, Monterey Bay

California State University, Monterey Bay

California State University Monterey Bay (CSUMB) ligger perfekt, tæt på vidunderlige strande i den behagelige kystby i Monterey. Hele kysten er en af verdens største marine områder og der er masser af fantastiske udsigtsposter.

Tilmeld dig et inspirationsmøde

Interesseret i at høre mere? Lad os ringe til dig!

At studere på California State University, Monterey Bay

CSUMB blev grundlagt i 1994 og har lige siden haft en tydelig filosofi. Her sørger man for, at universitetslivet ikke kun består af studier. Det er også en oplevelse, du vil have med dig resten af livet. Derfor er der rigtig mange ting at lave på campus, for at din studietid skal blive en uforglemmelig oplevelse. Udover det er universitetet akkrediteret af Western Association of Schools and Colleges og garanterer en uddannelse i høj kvalitet.

Mere end bare studier

Hos CSUMB bliver du som international studerende taget godt hånd om. På campus findes over 75 klubber og foreninger, du kan engagere dig i, blandt andet inden for politik, sport eller teater. Universitetet er førende inden for flere sportsgrene og skolens trendy campus tilbyder mange restauranter, fitness faciliteter og en stor pool. Du vil hurtigt komme til at kende campus og føle dig som en del af den kendte amerikanske universitetsånd!

Uddannelser på California State University, Monterey Bay

  • STS Select

Læs mere om uddannelser på CSUMB

Akademiske grader

På denne skole kan du opnå en bachelor’s degree. Når du studerer med STS Study Abroad kan du vælge at søge ind på en bachelor´s degree fra starten af eller forlænge dine studier undervejs.

Bachelor’s Degree

I Australien og New Zealand samt de fleste lande i Europa består en bachelor's degree typisk af en treårig uddannelse. I USA tager en bachelor´s degree normalt fire år. En bachelor's degree består typisk af et hovedfag, som kaldes major.

Priser

Varighed
Periode
Pris
1 studieår
2019
Fra 11 739 USD
1 semester
2019
Fra 6 139 USD

Ansøg

Du er ét skridt tættere på dit store eventyr! Udfyld formularen, så kontakter vi dig. Vi glæder os til at hjælpe dig på dit livs rejse.

Om dig/eleven