Study Abroad – for dig over 18 år
Empowering young people since 1958!
Hawaii Pacific University, Honolulu

Hawaii Pacific University, Honolulu

Hawaii Pacific University (HPU) er en multikulturel skole med en fantastisk beliggenhed. Skolens hovedcampus ligger i Honolulu, nær den berømte Waikiki Beach. At studere på HPU er ligesom at studere i paradis.

Tilmeld dig et inspirationsmøde

Interesseret i at høre mere? Lad os ringe til dig!

At studere på Hawaii Pacific University

HPU blev grundlagt i 1965 og har studerende fra hele USA og mere end 80 andre lande. Skolen har vundet adskillige priser for sin mangfoldighed. Som studerende på HPU bliver du en del af en international oplevelse. De små klasser gør, at du opnår en tæt kontakt med dine undervisere og dermed har en enestående mulighed for personlig udvikling. Underviserne på HPU er højtuddannede, og mange af dem er desuden fremtrædende forskere.

Downtown campus

Når man er afsted med STS Study Abroad, studerer man på skolens hovedcampus, som kaldes downtown campus. Det består af seks forskellige bygninger midt i Honolulus forretningsdistrikt. Som studerende har du god adgang til ressourcer og faciliteter, og det tekniske udstyr er i topklasse, du opdager slet ikke du befinder dig på en ø midt i Stillehavet.

Hvis du ønsker en akademisk uddannelse, har du mulighed for at tage en bachelor's degree, der normalt er en fireårig uddannelse, på kun tre år.

Uddannelser på Hawaii Pacific University, Honolulu

  • Hospitality & Tourism Management
  • Mass communication
  • Psychologhy
  • STS Select

Læs mere om uddannelser på Hawaii Pacific University

Akademiske grader

På denne skole kan du opnå en associate’s degree, en bachelor’s degree eller en master’s degree. Når du studerer med STS Study Abroad kan du vælge at søge ind på en bachelor´s degree fra starten af eller forlænge dine studier undervejs.

Associate’s Degree

En associate’s degree er en kortere videregående uddannelse, som du typisk opnår efter to års studier. Denne uddannelse findes oftest på amerikanske colleges, men findes også på visse europæiske og australske universiteter.

Bachelor’s Degree

I Australien og New Zealand samt de fleste lande i Europa består en bachelor's degree typisk af en treårig uddannelse. I USA tager en bachelor´s degree normalt fire år. En bachelor's degree består typisk af et hovedfag, som kaldes major.

Master’s Degree

For at kunne opnå en master's degree skal du have en færdiggjort bachelor's degree. Det er altså en uddannelse på et højere niveau. Masteruddannelserne i USA, Australien og New Zealand kan vare fra halvandet til to år. I England er der mulighed for at gennemføre en masteruddannelse på et år.

Priser

Varighed
Periode
Pris
1 studieår
2019
Fra 26 155 USD
1 semester
2019
Fra 13 340 USD

Ansøg

Du er ét skridt tættere på dit store eventyr! Udfyld formularen, så kontakter vi dig. Vi glæder os til at hjælpe dig på dit livs rejse.

Om dig/eleven