Study Abroad – for dig over 18 år
Empowering young people since 1958!
Honolulu

Honolulu

Hawaii er et af verdens største turistrejsemål med en international atmosfære og indbyggere fra hele verden. I Honolulu, som ligger på øen Oahu, blandes indflydelser fra Polynesien og Asen med den amerikanske kultur. Hvis du er nysgerrig på din omverden, så er der meget at komme efter her.

Avisen USA Today har udkåret Honolulu som en af USAs lykkeligste og sundeste byer. Det der gør, at indbyggerne trives er blandt andet mangfoldigheden og den smukke natur. Få steder i verden byder på så mange regnbuer, vandfald og varme briser hele året rundt! I centrum af byen finder du caféer, unikke butikker, restauranter og barer.

Tilmeld dig et inspirationsmøde

Din fritid i Honolulu

Når du har en ledig stund fra dine studier, bør du tage dig tid til at opdage naturen på Hawaii. Den velkendte Waikiki Beach er bare en kort bustur fra skolen og helt sikkert et besøg værd. Her kan du surfe, bade eller bare være sammen med dine venner.

Et buskort er inkluderet i programprisen. Busserne kører over hele øen, og du lærer hurtigt hvordan bussystemet fungerer. Det er den perfekte måde at komme rundt på og opdage hele Oahu. En sjov måde er at tage på vandreture på, er med den studenterklub der findes på HPU. Den samles en gang om ugen og tager ud på eventyr.