Study Abroad – for dig over 18 år
Empowering young people since 1958!
Fisher College, Boston

Fisher College, Boston

På Fisher College, i centrale Boston, finder du programmer, der forbereder dig til en succesfuld karriere, med undervisere, der giver dig personlig support hele vejen til eksamen. Studér i Boston og tag pulsen på en af USA's enorme studiebyer!

Tilmeld dig et inspirationsmøde

Vil du vide mere? Lad os kontakte dig!

At studere på Fisher College

Fisher College blev grundlagt i 1903 og har sit hovedcampus i traditionelle huse i brune sten i det historiske område Back Bay i det centrale Boston. Skolens beliggenhed kan ikke blive meget bedre, den ligger midt i Boston i nærheden af berømte universiteter som Harvard og MIT. Her har du mange muligheder for at finde en uddannelse, der passer til netop dine mål og ambitioner.

Studieservice og studenterforeninger

På campus findes alt, hvad du kan få brug for til dine studier, såsom bibliotek, boghandel og IT-service. Som studerende her, kan du benytte chancen for at involvere dig i en studieklub eller forening - en god måde at lære nye mennesker at kende på og skabe gode kontakter.

På skolen er der alt fra sportshold til mentor programmer og dramaklubber. Hvis du er interesseret i sport, findes skolens Fisher Falcon's, der spiller fodbold, baseball og basketball. Studielivet er fyldt med aktiviteter og din tid i Boston vil flyve afsted!

Uddannelser på Fisher College, Boston

  • Criminal Justice
  • Management – Computer Information Systems
  • Management – Marketing
  • STS Select

Læs mere om uddannelser på Fisher College

Akademiske grader

På denne skole kan du opnå en associate’s degree, en bachelor’s degree eller en master’s degree. Når du studerer med STS Study Abroad kan du vælge at søge ind på en bachelor´s degree fra starten af eller forlænge dine studier undervejs.

Associate’s Degree

En associate’s degree er en kortere videregående uddannelse, som du typisk opnår efter to års studier. Denne uddannelse findes oftest på amerikanske colleges, men findes også på visse europæiske og australske universiteter.

Bachelor’s Degree

I Australien og New Zealand samt de fleste lande i Europa består en bachelor's degree typisk af en treårig uddannelse. I USA tager en bachelor´s degree normalt fire år. En bachelor's degree består typisk af et hovedfag, som kaldes major.

Master’s Degree

For at kunne opnå en master's degree skal du have en færdiggjort bachelor's degree. Det er altså en uddannelse på et højere niveau. Masteruddannelserne i USA, Australien og New Zealand kan vare fra halvandet til to år. I England er der mulighed for at gennemføre en masteruddannelse på et år.

Priser

Varighed
Periode
Pris
1 studieår
2018
Fra 28 640 USD
1 semester
2018
Fra 14 320 USD

Ansøg

Du er ét skridt tættere på dit store eventyr! Udfyld formularen, så kontakter vi dig. Vi glæder os til at hjælpe dig på dit livs rejse.

Om dig/eleven