Study Abroad – for dig over 18 år
Empowering young people since 1958!
Boston

Boston

Boston er hovedstaden og den største by i delstaten Massachusetts. Det var i New England og Boston, at de første kolonister gik i land, og det var også her USAs uafhængighed fra England startede. Denne havneby spillede en vigtig rolle i forbindelse med den amerikanske revolution.

Boston er en blanding af gammelt og nyt. Flot arkitektur i New England-stil lever videre mellem moderne skyskrabere. De klassiske og såkaldte Brownstone-huse giver byen en charmerende udstråling. Der er 52 colleges og universiteter i byen, og der bor omkring 220.000 studerende. At være studerende i en af USAs største uddannelsesbyer er en fantastisk oplevelse.

Tilmeld dig et inspirationsmøde

Din fritid i Boston

At der findes så mange studerende i Boston betyder at byen hele tiden er fuld af liv. Der er altid noget nyt at lave med dine nye venner.

Mange museer har gratis adgang på bestemte dage i ugen, og du kan også finde en del gratis sightseeingture til kendte seværdigheder. Det koster ikke noget at tage en tur til byens smukke parker eller at gå på et marked (naturligvis kun hvis du ikke køber noget).

Hvis du interesserer dig for sport, bør du tage hen og se et af de kendte hold såsom Boston Red Sox i baseball og Boston Bruins i ishockey. Gør dig klar til en autentisk amerikansk oplevelse, og se en baseballkamp på det velkendte stadium Fenway Park. Det kan også være en god oplevelse for dig, hvis du normalt ikke interesserer dig for sport.