Study Abroad – for dig over 18 år
Empowering young people since 1958!
USA

Studér i USA

USA kaldes også mulighedernes land og det er nemt at være enig i. Her finder du storslået natur og majestætiske byer, der er førende inden for alt lige fra mode til politik. Med toprangerede colleges og universiteter, er et udlandsophold i USA et perfekt valg hvis du vil følge dine drømme, og opnå en uddannelse i verdensklasse.

Det amerikanske collegeliv indebærer ofte mere end bare studier. Tag chancen, og bliv en del af en forening på campus eller en af skolens sportsgrene. Du kan eksempelvis prøve nogle af USA’s største sportsgrene som baseball, basket, hockey eller amerikansk fodbold.

STS Study Abroad samarbejder med nøje udvalgte skoler i USA. Mange af vores studerende vælger Californien, for at komme tæt på Hollywood følelsen og opleve den livsstil, som vestkysten er kendt for. Andre er tiltrukket af solstaten Florida, surfernes paradis på Hawaii eller det vibrerende storbyliv og universitetsånd i New York og Boston.

Bestil en gratis brochure

Vil du gerne have mere information sendt direkte hjem til dig? Her kan du bestille information om udlandsstudier med STS Study Abroad enten som download eller brochure.

Interesseret i at høre mere? Lad os ringe til dig!