Study Abroad – for dig over 18 år
Empowering young people since 1958!
London College of Fashion

London College of Fashion

Study Abroad Plus

Morgendagens trendsættere uddannes i hjertet af Storbritanniens hovedstad. Vil du studere i London på et af verdens førende skoler inden for modeindustrien? Vælg at studere på det prestigefyldte London College of Fashion (LCF).

Tilmeld dig et inspirationsmøde

Vil du vide mere? Lad os kontakte dig!

At studere på London College of Fashion

LCF er en del af University of the Arts London (UAL), hvor kendte designere som Jimmy Choo og Giles Deacon har studeret. Skolen har mange års erfaring inden for modebranchen og har desuden et godt internationalt omdømme. Det er et stort plus at have denne skole stående på dit CV.

Beliggenheden i London

Skolen har seks forskellige campus rundt om i London, og nogle gange kommer byens store gader og spændende kvarterer til at fungere som dit klasseværelse. I en del af fagene indgår der nemlig studiebesøg på museer, gallerier og andre interessante steder.

På London College of Fashion møder du studerende fra hele verden. Der tages hånd om de internationale studerende, og under din studietid kommer du til at få godt med støtte og hjælp for at sikre, at du trives og får mest muligt ud af dine studier i udlandet.

London Fashion Week og Pigeons & Peacocks

London Fashion Week afholdes to gange om året af British Fashion Council (BCF).Det er et af verdens største fashion events. Alle folk fra industrien vil være der og mediedækningen er større end for mange nyheds- og sportsevents. Som studerende på London College of Fashion, har du mulighed for at deltage i de events der organiseres i løbet af Fashion Week, og får chancen for at mingle og netværke med mange interessante mennesker fra branchen.

Som studerende på LCF bliver du medlem af studenterforeningen SUARTS, som er en forening fra University of the Arts London (UAL), der med jævne mellemrum arrangerer forskellige events. Du kan også engagere dig i skoleavisen Pigeons & Peacocks. Den findes i både digital form og på tryk, og den fungerer bl.a. som en platform for de studerende til at dele deres arbejde og kreative værker.

Uddannelser på London College of Fashion

Din bolig i London

London er inddelt i forskellige zoner, hvor zone 1 er den mest centrale. Med STS bor du i nærheden af centrum, i zone 1 eller 2, og på den måde kan du tage del i det pulserende storbyliv. Det område, du bor i, er velegnet til studerende i nærheden af offentlig transport og alt, hvad byen har at byde på. Du vil komme til at bo på et værelse, som du deler med en anden studerende. I har adgang til et fælleskøkken, og et sæt sengetøj er inkluderet i STS-programprisen. Der er wifi i boligen.

Bolig indgår

Din bolig er inkluderet i STS-programprisen hele første semester. Hvis du gerne vil blive boende i andet semester, kan du sende en anmodning til os hos STS om det.

Dette indgår

 • Bolig er inkluderet første semester
 • Repræsentant på stedet
 • Aktiviteter og velkomstmøde
 • Afrejsemøde
 • Studievejledning
 • Studieafgift
 • Vejledning om SU
 • Tips og råd om legater
 • Introduktionsdage på skolen
 • Karakterbevis fra skolen
 • STS diplom

Priser

Varighed
Periode
Pris
1 studieår
Efterår 2019
171.545 kr.
1 semester
Efterår 2019
124.545 kr.

Ansøg

Du er ét skridt tættere på dit store eventyr! Udfyld formularen, så kontakter vi dig. Vi glæder os til at hjælpe dig på dit livs rejse.

Om dig/eleven