Study Abroad – for dig over 18 år
Empowering young people since 1958!
London College of Fashion

London College of Fashion

Study Abroad Plus

Hvis du elsker mode og fashion, så vil en uddannelse på det prestigefyldte London College of Fashion være en drøm der går i opfyldelse for dig. London og mode er to ord, der hører sammen. Beliggende midt i Londons “hjerte” er London College of Fashion én af verdens førende skoler når det handler om mode. Skolen er desuden en del af University of Arts, der også ligger i London. Blandt berømte, tidligere elever finder man bl.a. Jimmy Choo og Giles Deacon, så ved man, man er i godt selskab!

På London College of Fashion tilbydes komplette studieløsninger som inkluderer studievejledning, hjælp med ansøgningsprocessen, hjælp med finansiering og visum, en kontaktperson i London samt et sted at bo i løbet af dit første semester.

Tilmeld dig et inspirationsmøde

Interesseret i at høre mere? Lad os ringe til dig!

At studere på London College of Fashion

Selvom dette college ligger i London, så er skolen fordelt ud over seks forskellige campus i byen. De enkelte undervisningstimer foregår ofte uden for klasseværelser, nemlig ude i det virkelige liv. Hvis du læser på London College of Fashion, så vil underviserne ofte tage dig med ud til kunstgallerier, museer og andre steder, der kan være med til at inspirere din kreativitet.

De studerende kommer fra hele verden for at læse på denne skole, så du får mulighed for at studere og netværke med en masse forskellige nationaliteter. Og skolen er meget behjælpelig og lydhør i forhold til de studerendes behov, så du vil være i trygge og gode hænder, når det handler om at kunne få støtte. Hvis du læser på London College of Fashion, så vil du desuden automatisk blive medlem af deres studenterforening, hvilket betyder at du vil blive inviteret til en masse spændende events i løbet af året. Du kan også være med til at lave skolens avis, hvis du har lyst.

Det skal dog ikke kun handle om at studere, og London er den perfekte by at nyde sin fritid i. London byder på massevis af verdensberømte seværdigheder, lige fra de meget turistede steder såsom Buckingham Palace og Madame Tussaud's, til de mindre profilerede attraktioner såsom loppemarkeder, street food og teaterforestillinger. Hvis du gerne vil lære de lokale at kende, så kan et besøg på en pub når der er fodbold virkelig anbefales!

Disse fag udbydes på London College of Fashion

Hvis du vælger at studere på London College of Fashion, så får du mulighed for at vælge mellem en lang række kurser og fag. Du kommer også på en fem dages tur til hele verdens mode-hovedstad, nemlig Paris. Dette college har helt generelt et fantastisk ry i hele verden, og langt de fleste af underviserne har praktisk erhvervserfaring fra modebranchen. Der er mange forskellige studieretninger, og de mest populære er:

Din bolig i London

London er inddelt i forskellige zoner, hvor zone 1 er den mest centrale. Med STS bor du i nærheden af centrum, i zone 1 eller 2, og på den måde kan du tage del i det pulserende storbyliv. Det område, du bor i, er velegnet til studerende i nærheden af offentlig transport og alt, hvad byen har at byde på. Du vil komme til at bo på et værelse, som du deler med en anden studerende. I har adgang til et fælleskøkken, og et sæt sengetøj er inkluderet i STS-programprisen. Der er wifi i boligen.

Bolig indgår

Din bolig er inkluderet i STS-programprisen hele første semester. Hvis du gerne vil blive boende i andet semester, kan du sende en anmodning til os hos STS om det.

Akademiske uddannelser på London College of Fashion

På LFC kan du enten læse et enkelt semester eller et helt år på enten Fashion Business eller Fashion Medier og kommunikation. Du kan også læse et semester på hver uddannelse for at få en bredere uddannelse og få et større perspektiv indenfor denne spændende branche og de muligheder, den tilbyder.

Dette indgår

 • Bolig er inkluderet første semester
 • Repræsentant på stedet
 • Aktiviteter og velkomstmøde
 • Afrejsemøde
 • Studievejledning
 • Studieafgift
 • Vejledning om SU
 • Tips og råd om legater
 • Introduktionsdage på skolen
 • Karakterbevis fra skolen
 • STS diplom

Priser

Varighed
Periode
Pris
1 studieår
Efterår 2019
171.545 kr.
1 semester
Efterår 2019
124.545 kr.

Ansøg

Du er ét skridt tættere på dit store eventyr! Udfyld formularen, så kontakter vi dig. Vi glæder os til at hjælpe dig på dit livs rejse.

Om dig/eleven