Study Abroad – for dig over 18 år
Empowering young people since 1958!
London

Studér i London

Der er mange gode grunde til at studere i London. Forestil dig at vågne op og kigge hen over byens fantastiske skyline, at gå forbi verdensberømte bygninger hver dag og virkelig lade den unikke britiske livsstil synke helt ind. Meget få byer kommer op på siden af London når det handler om diversitet og international status. I byen finder man over 600 forskellige kulturer, og byen er samtidig globalt omdrejningspunkt for uddannelse, handel, kultur og arkitektur. Studerende fra hele verden strømmer til London hvert eneste år, og det kan ikke overraske nogen, eftersom London tilbyder nogle af verdens mest anerkendte akademiske læreanstalter.

Tilmeld dig et inspirationsmøde

Bestil en gratis brochure

Vil du gerne have mere information sendt direkte hjem til dig? Her kan du bestille information om udlandsstudier med STS Study Abroad enten som download eller brochure.

At studere i London

London er en global metropol og en af verdens mest berømte byer. Der er ca. 8 millioner indbyggere i byen, og de stammer fra steder over hele verden. Denne travle by inspirerer dig, uanset hvor du tager hen. Brug din weekend på at udforske kunstnerkvarteret Shoreditch, spis street food i bydelen Camden, nyd en brunch i Chelsea eller gå på opdagelse i Alfie’s antikke loppemarked. Der er masser at lave i London, og som studerende her får du en unik mulighed for at opbygge et netværk i én af verdens mest berømte byer.

De lokale “Londoners” er meget venlige, og du får ingen problemer med at falde til. Du vil hurtigt få nye venner, studiekammerater og få det optimale ud af dit ophold i London. Udover de berømte museer, kunstgallerier og andre verdenskendte seværdigheder, så har byen også en fantastisk samling af pubber, et spændende natteliv og en masse kunst- og musikfestivaler. London rummer også hele syv kongelige haver, som byder på fredelige fristeder midt i den travle by. Hvis du studerer i London, så har du mulighed for at bruge mange dejlige timer med at vandre i parkerne, tage på skovtur med dine nye venner eller på anden måde nyde Londons smukke natur – det hele uden at bruge så meget som en penny!

At studere på college eller universitet

Hvis du vælger at bo og studere i London, så har du nærmest uendelige valgmuligheder. Byen rummer nogle af verdens bedste skoler og læreanstalter, som til sammen udbyder tusindvis af fag for både lokale og udenlandske studerende. Der er masser af handelshøjskoler, kunst- og modeakademier, og nogle af verdens mest berømte universiteter. Snak med STS i dag og lad os hjælpe dig med at planlægge netop dét studieprogram som både tager højde for dine ønsker ift. uddannelse og din personlige udvikling.

Studér en bachelor eller master i London

De colleges og universiteter, man finder i London, har masser af spændende fag at tilbyde internationale studerende. Ligegyldigt om du læser på en etårig eller fireårig uddannelse, så er der masser af valgmuligheder for dig. Der er også mange skoler, der fokuserer på noget helt specielt, som f.eks. kunst eller mode, hvilket gør London til det perfekte sted at forfølge dine karrieremæssige drømme. Londons læreanstalter går desuden ikke på kompromis med hverken kvalitet eller kvantitet, og niveauet på undervisningen er af en exceptionel høj standard. Uanset hvilket college eller universitet, du havner på i London, så vil du opleve nogle meget engagerede og dygtige undervisere og professorer.