Study Abroad – for dig over 18 år
Empowering young people since 1958!
New Zealand

Studér i New Zealand  

Hvis det er din store drøm at studere i New Zealand, så kan vi hjælpe dig med at få den til at gå i opfyldelse. New Zealands fantastiske landskaber kommer til at skabe en smuk og mindeværdig kulisse til dit studieliv. I New Zealand er naturen en stor aktiv legeplads, og landet byder ikke kun på et uddannelsesniveau i verdensklasse, men også på et kæmpe udbud af diverse udendørs aktiviteter. Hvis du elsker adrenalinfyldte aktiviteter, så er New Zealand virkelig stedet for dig.

Hvor vil du studere?

Bestil en gratis brochure

Vil du gerne have mere information sendt direkte hjem til dig? Her kan du bestille information om udlandsstudier med STS Study Abroad enten som download eller brochure.

Interesseret i at høre mere? Lad os ringe til dig!

At studere i New Zealand

New Zealand byder på en fantastisk natur og helt ekstraordinære udendørsaktiviteter. Vælger du New Zealand, når du skal studere i udlandet, så får du både en værdifuld uddannelse med hjem samt en unik mulighed for at opleve så meget mere i din fritid, som en ren bonus.

New Zealand består af to øer, North Island og South Island. Det er meget få steder i verden der kan prale af en natur som den i New Zealand, hvor du finder både snedækkede bjergtinder, regnskov, ørkenlandskaber og klippefyldte kystområder. Det er let at forstå hvorfor New Zealand blev valgt som location for mange store filmproduktioner såsom Ringenes Herre, Hobbitten og Narnia.

Uddannelsessystemet

New Zealands universiteter tilbyder en masse praktikstillinger tilknyttet de forskellige uddannelser, og de fokuserer alle på både at give dig mere studieerfaring og hjælpe dig ved overgangen til arbejdsmarkedet. Mange af disse uddannelsessteder fokuserer også meget på gruppearbejde, så når du læser i New Zealand, så kommer du både til at opleve spændende diskussioner med dine studiekammerater, små undervisningshold og meget dygtige undervisere.


Læringsmiljøet

Du vil blive modtaget med åbne arme i New Zealand og helt sikkert mærke en fantastisk gæstfrihed. De lokale indbyggere har ry for at være virkelig gode til at få internationale studerende til at falde godt til i deres land. Selvom New Zealand egentlig ligger ret afsondret fra andre lande, så er det faktisk noget af en kulturel smeltedigel, som byder på et spændende miks fra bl.a. maori, europæisk, amerikansk og asiatisk kultur, og landets universiteter har en spændende blanding af forskellige mennesker og kulturer. Landet er desuden ét af verdens fredeligste lande med en lav kriminalitetsrate.

At studere på college eller universitet

Nogle af New Zealands universiteter rangerer blandt nogle af verdens bedste, hvilket betyder at du er i trygge hænder, hvis du vælger at tage din uddannelse her. Især universitetet AUT er højt på listen, og tilbyder en bred vifte af uddannelser og fag. Det er landets 2. største universitet, og samtidig det hurtigst voksende. Ikke nok med at du får en virkelig god uddannelse her, er det samtidig en af verdens bedste byer at bo og studere i.


Beliggenhed

Et universitets beliggenhed kan være lige så vigtigt som de uddannelser og fag, det tilbyder. I New Zealand betyder beliggenheden ikke kun forskel i din læringsoplevelse, men der er også store forskelle i klimaet. North Island har et mere tempereret klima, specielt hvis du bor i Auckland, som ligger meget nordligt. South Island har derimod koldere vintre og en masse spændende og unikke aktiviteter at byde på. Kan du lide vandreture på en gletsjer, skiløb og snowboard, så skal du bo sydpå.


Finansiering

Studieafgiften varierer alt efter hvor du studerer, men vi skal nok hjælpe dig med disse ting også. De forskellige byer har forskellige leveomkostninger, men der er mange statslige legater og stipendier som kan hjælpe dig med at få dit budget til at hænge sammen. Desuden har du mulighed for at arbejde i New Zealand (hvis du lever op til kravene), normalt omkring 20 timer om ugen i løbet af studieåret og fuld tid i skoleferierne. Så kan du tjene lidt ekstra og måske få én af dit livs drømme til at gå i opfyldelse, om det nu handler om et faldskærmsudspring eller at tage over til Matamata og Hobbiton, den fantastiske Hobbit-by fra filmene.

Tag en bachelor eller master i New Zealand

New Zealands universiteter tilbyder en bred vifte af uddannelsestyper, fra et enkelt semester over en hel master til en PhD. Visse skoler tilbyder også et specielt study abroad- program, korte kurser og endda bare diplomkurser, for de tilfælde, hvor du ikke er 100% klar over, hvor meget du ønsker at fokusere på et specifikt fag. Mulighederne for at læse forskellige fag og uddannelser er nærmest uendelige i New Zealand, men nogle af de mest populære uddannelser findes indenfor sport, socialvidenskab og økonomi.