Study Abroad – for dig over 18 år
Empowering young people since 1958!
Accademia Italiana, Firenze

Studér på Accademia Italiana i Firenze

Hvis du vælger at studere på Accademia Italiana i Firenze, vil dit nye hjem blive midt i hjertet af Firenze. Accademia Italiana er en af de mest prestigefyldte designskoler i verdens, og skolen tilbyder en lang række campusser i hele Italien. Den fantastiske campus i Firenze vælges af mange, grundet den perfekte og centrale beliggenhed. Et stenkast væk finder du nogle af byens største kunst og design spots.

Tilmeld dig et inspirationsmøde

Bestil en gratis brochure

Vil du gerne have mere information sendt direkte hjem til dig? Her kan du bestille information om udlandsstudier med STS Study Abroad enten som download eller brochure.

At studere på Accademia Italiana i Firenze

Campus ligger centralt, lige ved siden af Ponte Vecchio. Campus består af to bygninger, og disse to sektioner er en kort gåtur fra hinanden. Den ene del af campus finder du lige ved siden af vigtige landmærker såsom Lungarno alle Grazie og the Piazza Pitti. På campus finder du gode faciliteter, blandt andet et bibliotek fuld af kunst, mode og design bøger samt magasiner.

Hvert år bliver der afholdt et modeshow, arrangeret af professionelle koreografer. I modeshowet har du mulighed for at vise dine designs og kollektioner frem. Blandt publikum gemmer der sig ofte et stort navn inden for modeverdenen. Professorerne er alle en del af industrien, og de vil hjælpe dig med at give dig med at skabe et godt portfolio samt få et godt indblik i mode- og designbranchen.

Fritiden

Firenze er et fantastisk sted at befinde sig, hvis du har brug for en pause fra studierne. Byen er rigtig god at udforske både til fods og på cykel. Byen har utallige katedraler, kunstgallerier og museer, samt smuk arkitektonisk inspirations på hvert gadehjørne. Hvis du er fan af renæssancen, er dette stedet for dig. Du vil opleve Michelangelo, Botticelli og da Vinci, blot for at nævnte et par stykker. Hvis du gerne vil på opdagelse uden for byen, så lej en bil – kyststrækningerne er nemlig også et populært valg at udforske.

Fag vi tilbyder på Accademia Italiana i Firenze

  • Fashion Design
  • Interior and Product design
  • Graphic Design
  • Photography

Læs mere om uddannelser på Accademia Italiana

Akademiske uddannelser som tilbydes

Der tilbydes en lang række akademiske grader, herunder bachelor og master grader. Andre muligheder inkluderer korte sommerkurser, samt kurser som kun vare ét semester eller ét år. Programmerne på Accademia Italiana, Firenze bliver afholdt på både engelsk og italiensk, og du kan naturligvis vælge at modtage ekstra italiensk undervisning, så du kan forbedre dine sprogfærdigheder. Hos STS hjælper vi dig med at strikke den helt rigtig plan sammen, så du får din egen personlige studieplan. Kontakt os i dag og så begynder vi!

Priser

Varighed
Periode
Pris
1 studieår
2019
Fra 10 250 EUR
1 semester
2019
Fra 6 300 EUR

Ansøg

Du er ét skridt tættere på dit store eventyr! Udfyld formularen, så kontakter vi dig. Vi glæder os til at hjælpe dig på dit livs rejse.

Om dig/eleven