Study Abroad – for dig over 18 år
Empowering young people since 1958!
Firenze

Studér i Firenze

Er det din drøm at studere i Firenze, den romantiske, kunstneriske og kulturelle italienske by? Snart kan du gå på brostenene i denne livlige hovedstad i hjertet af Italien. Gå i renæssance kunstnernes fodspor, og gå på opdagelse i byen. Indånd den unikke gioia della vita, forkæl dine øjne med verdensberømte kunstværker, spis den bedste mad, Europa har at byde på og lev det søde liv, som en ubekymret studerende i denne skønne perle af en by.

Tilmeld dig et inspirationsmøde

Bestil en gratis brochure

Vil du gerne have mere information sendt direkte hjem til dig? Her kan du bestille information om udlandsstudier med STS Study Abroad enten som download eller brochure.

At studere i Firenze

Firenze er hovedstaden i den italienske region Toscana. Seks forskellige broer krydser broen Arno, som løber gennem byen. Den ældste og mest kendte af broerne er the Ponte Vecchio. Firenze har altid været en af Italiens største kulturelle midtpunkter, og den kreative og kulturelle stemning i byen, gør stedet til den perfekte by for dig som elsker design og kunst.


Maden

Bare fordi du vælger at studere i Firenze, betyder det ikke at alt skal handle om bøger. Italienerne hurtigtalende, sociale væsner, som nyder at få det maksimale ud af livet. Maden i Firenze er autentisk og det er et must at du prøver den. Der findes mange hyggelige caféer, smarte bistroer og trendy restauranter, hvor du kan forkæle dine smagsløg med blød italiensk gelato, vidunderlig pasta og aromatisk kaffe. Når det bliver aften, forvandler de brosten belagte gader sig til livlige gader, hvor du kan slappe af, købe en drink eller danse med vennerne.


Rejs rundt

Firenze er en spændende by, men lige i nærheden finder du lige så interessante lokationer – og de findes kun en kort togtur væk, hvis du ønsker en lille pause fra Firenze. Tag til Vinci, hvis du er kunst studerende – Leonardo da Vinci’s hjemby kun 40 kilometer væk. Eller tag til Greve i Chianti, kun 30 kilometer væk, byen kan nås på cykel.

At studere på college eller universitet

Hvis du er opsat på at studere i Firenze, er valget af skole nemt. Hvert år byder byen tusindvis af internationale elever velkommen og er samtidigt hjem for førsteklasses skoler, som tilbyder et væld af fag/kurser. Byen er specielt kendt for de studerende som studerer kunst, mode og design. De fleste skoler er centralt placeret, så du behøver ikke bekymre dig om transport – og hvad angår kvalitet, er Firenzes skoler verdenskendt. Forvent små aktive skoleklasser, hvor er der fokus på individet og en lang række innovative læringsmetoder.

Læs en bachelor eller en master i Firenze

At studere på en prestigefyldt skole i Firenze kan ende med at give din karriere et kæmpe boost, lige gyldigt hvilke kvalifikationer du søger. Vælger du at studere kunst, mode eller design, vil du finde et hav af fag at vælge imellem med international prestige, qua Firenzes status som verdens hovedstad indenfor design og kunst. En anden god grund til at studere i Firenze, er at du kan modtage finansiel støtte. I STS kan vi hjælpe dig med at navigere blandt mulighederne, som spænder over legater, tilskud og sponsorater.