Study Abroad – for dig over 18 år
Empowering young people since 1958!
Italien

Studér i Italien

Italien byder hvert år et stigende antal internationale elever velkommen, og du kan blive en af dem. Italien er hjemsted for nogle af verdens ældste og bedst rangeret universiteter, som tilbyder unikke læringsmuligheder til overkommelige priser og med dygtige professorer. Derudover er landet et kulturelt højpunkt, og der findes et miks af kunst, mode og underholdning til både lokale og internationale unge.

Bestil en gratis brochure

Vil du gerne have mere information sendt direkte hjem til dig? Her kan du bestille information om udlandsstudier med STS Study Abroad enten som download eller brochure.

Interesseret i at høre mere? Lad os ringe til dig!

At studere i Italien

Mange vil mene at Italien er synonymet med mad, vin, mode og design. Men dette smukke land har længe været frontløber når det kommer til uddannelse, research og innovation. Deruodver har Italien implementeret et læringssystem som har fokus på fleksibilitet, testninger og problemløsning, hvilket har skabt store akademiske succeser. Faktisk har Italien rekord af højeste akademiske publikationer i hele Europa.


Det sociale liv

Internationale studerende i Italien har en unik mulighed for at fordybe sig i den italienske kultur og væremåde, hvilke indebærer besøg på nogle af landets skønneste caféer, når skolen er overstået. Yderst delikat mad kan findes overalt, og hver specifik region har sine egne lokale specialiteter som kan spise dit mad-liv op. Deruodver har en hver by eller landsby et væld af historiske og kulturelle bygninger, som er værd at udforske. Alt dette er med at til at gøre din studie oplevelse i Italien helt uforglemmelig.

At studere på college eller universitet

Italien tilbyder forskellige typer universiteter og skoler, der hver især har specialiseret sig inden for forskellige områder, lige fra business til design og til fashion management. De tilbyder alle et internationalt miljø, og har en lang historie med akademisk ekspertise. Desuden er Italien et land, som er rigt på kunst og kultur, hvilket giver et intellektuelt stimulerende miljø og udbuddet af interessante ting til fritiden er enormt.

Læs en bachelor eller en master i Italien

Til trods for at skoler kvalifikationer er en anelse forskellige i Italien, hører de alle inden under Europas standarder, takket være the Bologna Process. En laurea er det samme som en bachelor, men vælger men en overbygning hedder det er laurea magistrate, som svarer til en master.