Study Abroad – for dig over 18 år
Empowering young people since 1958!
The Hotel School, Sydney

Studér på The Hotel School, Sydney

Studér på the Hotel School, Sydney, hvis du vil gå på en verdensklasse skole med fokus på hotelbranchen og service. Det er den eneste hotelskole i Australien, der har universitetets status og som samtidigt tilbyder forskellige akademiske programmer. Sydney er en levende by at studere i, især hvis du elsker solen og smukke grønne parker. Skolen har også unikke kontakter i hotelbranchen, hvilket kan give dig chancen for at opnår den erhvervserfaring, du har brug for til at kick starte din karriere.

Tilmeld dig et inspirationsmøde

Vil du vide mere? Lad os kontakte dig!

At studere på The Hotel School, Sydney

Studér på the Hotel School, Sydney, og få en anerkendt uddannelse eller diplomuddannelse, samtidigt med at du opbygger værdifulde kontakter i hotel- og servicebranchen. Disse kontakter vil hjælpe din karriere i de kommende år. The Hotel School har et unikt partnerskab med Southern Cross University og Mulpha Australia, som er en stor hotelgruppe. Dette partnerskab skaber de bedste industriforbindelser og giver dig muligheden for at få et betalt praktikophold på et af de verdensberømte hoteller i Australien – eller i udlandet. Fremtidige arbejdsgivere vil anerkende det faktum, at du har opnået en unik kvalifikation, ved blancen mellem akademiske fag og erfaringer fra et virkelige liv - hvilket gør din grad meget værdifuld.

Fritiden i Sydney

Hvis du kan lide varmt vejr samt at bruge masser af tid udendørs, så er Sydney byen for dig. Alt i alt er Australien et land, der henvender sig til dig som kan lide at være udendørs. Hvis du studerer på The Hotel School, Sydney, kommer du til en by, der har smukke grønne parker, en botanisk have midt i centrum og en strand “lige uden for døren”. Hvis du foretrækker kulturelle arrangementer, er byen fuld af museer og fede underholdningssteder. Kunst-, musik- og madfestivaler afholdes i Sydney hele året rundt.

Naturen i Queensland er virkelig fantastisk, så hvorfor ikke tage en tur endnu længere væk fra byen. Lær at surfe på utallige smukke strande eller udforsk de majestætiske Blue Mountains. Der går offentlig transport til de mest øde steder i Australien - så der er ingen undskyldning for ikke at tage afsted.

Fag vi tilbyder på The Hotel School, Sydney

Når du studerer på the Hotel School, Sydney kan du vælge mellem fire verdensklasse bachelor- og kandidatuddannelser. Vores mest populære uddannelser er:

  • Hotel Management
  • International Tourism and Hotel Management

Læs mere om uddannelser på The Hotel School

Akademiske grader

Når du studerer på The Hotel School, Sydney har du mulighed for at opnå en Bachelor grad, en diplomuddannelse eller en kandidatgrad. Hos STS hjælper vi dig med alt hvad du skal vide om de forskellige studieniveauer, og sammen strikker vi den perfekte studiepakke sammen til dig.

Priser

Varighed
Periode
Pris
1 studieår
2018
Fra 25 800 AUD

Ansøg

Du er ét skridt tættere på dit store eventyr! Udfyld formularen, så kontakter vi dig. Vi glæder os til at hjælpe dig på dit livs rejse.

Om dig/eleven