Study Abroad – for dig over 18 år
Empowering young people since 1958!
Sydney

Studér i Sydney

Sydney er måske Australiens mest elskede by og et vigtigt centrum for aktiviteter. Den har et højt antal af fremragende skoler og institutioner som dækker over et bredt spektrum af fag, lige fra sport til naturvidenskab. Selve området indbyder ikke bare til læring men også til hygge og afslapning med sine barer, pubs, restauranter, som du kan finde i alle byens afkroge og som tilbyder noget for en hver smag og et hvert budget. Du vil desuden finde grønne naturområder, hvor du kan trække dig tilbage, både i og uden for byen.

Tilmeld dig et inspirationsmøde

At studere i Sydney

Sydney er den største, ældste og måske mest fascinerende by i Australien med 4,6 millioner indbyggere. Det er hovedstaden i staten New South Wales og ligger mellem den smukke kystlinje til øst og The Blue Mountains National Park til vest. Glem ikke at besøge byens verdensberømte steder, som Sydney Opera House, Darling Harbour, Sydney Tower og Sydney Harbour Bridge.

Kulturel fordybelse

Sydney er en topdestination for internationale studerende og tilbyder sol, hav og sand blandet med førsteklasses uddannelse. Det er en perfekt kombination af nydelse og akademisk fokus. Det høje antal af seværdigheder og det varme klima er blot er to af de mange grunde til at vælge Sydney. I byen er der talrige institutioner i verdensklasse, og de tilbyder alle mange forskellige slags programmer. Sydney er en blandet kulturel cocktail bestående af mange forskellige input og byder flere velkomne med åbne arme. Flere begivenheder fejres gennem hele året. Du vil blandt andet kunne opleve det Kinesiske Nytår, men også brasilianske, libanesiske, japanske, malaysiske og polske begivenheder for bare at nævnte et par stykker.

Finansiér dine studier

En af de største fordele ved at studere i Sydney er, at du vil have rig mulighed for at tjene penge, mens du beskæftiger dig med dine studier. Det visum som tilbydes til udlandske studerende i Australien, giver dig nemlig mulighed for at arbejde op til 20 timer om ugen mens du er der. Du vil også få mulighed for at arbejde fuldtid i ferierne. Dette er ekstremt nyttigt, hvis du har behov for at supplere din indkomst i løbet af skoleåret. Herudover er alle universiteterne rimelige at betale, hvorfor en uddannelse i Sydney langt fra er umulig drøm. Når det er sagt, bør du dog være opmærksom på at leve- og transportomkostninger her kan være højere end i andre dele af landet.

At studere på college eller universitet

Der er et hav af forskellige college og universiteter i Sydneyområdet, som alle specialiserer sig i forskellige fag og her hos STS dedikerer vi os til at hjælpe dig med at finde det perfekte match. Vi vil give dig detaljerne omkring alle studiemulighederne og de forskellige kvalifikationsniveauer som tilbydes, så du kan skræddersy dit studieprogram præcis til dine specifikke behov.


Studer din bachelor eller Master i Sydney

Hvis du vælger at studere i Sydney vil der være en lang liste af fordele. Uanset om du vil tage en hel uddannelse, et enkelt år eller semester, vil du finde programmer som er designet til at give dig det bedste af, hvad Australien har at tilbyde. De kan hjælpe dig med at finde job når du er færdig med din uddannelse eller at få et betalt praktikophold. Det kan også være hjælp til jobsamtaler og -interviews såvel som forberedende coaching.