Study Abroad – for dig over 18 år
Empowering young people since 1958!
TAFE Queensland, East Coast

Studér på TAFE Queensland, East Coast

Study Abroad Plus

Studér på TAFE Queensland, East Coast for at forbedre dine nuværende kvalifikationer og kom steppet nærmere din drømmekarriere, med erhvervsspecifikke uddannelser. Hos TAFE tilbyder vi Study Abroad Plus programmet, som inkluderer studievejledning, assistance med ansøgningsprocessen, finansiering og studentvisum, samt STS support staff på stedet og endda også indkvartering på dit første semester. Kontakt STS idag, for at lære mere om TAFE og hvordan vi kan hjælpe dig med at bygge bro mellem dine drømme og virkelighed.

Tilmeld dig et inspirationsmøde

Interesseret i at høre mere? Lad os ringe til dig!

At studere på TAFE Queensland, East Coast

Når du studerer på TAFE Queensland, East Coast, vil du blive indkvarteret enten i den smukke by Mooloolaba eller i byen Maroochydore, hvor der findes flere businessrelaterede fag. Vejret er mildt og de hvide sandstrande er inden for rækkevidde, så du kan finde en lang række aktiviteter, du kan få din fritid til at gå med. Hvis du er en person som elsker vandet, vil du helt sikker bliver glad for alle surfing-, snorkling- og dykker muligheder der er. Vil du hellere blive på land, kan du forkæle spille golf eller tage til et af de lokale markeder for noget godt vintage-shopping. I weekenderne er der tid til at man kan tage lidt længere væk, og her staten Queensland virkelig meget at byde på. Alt fra den fantastiske natur og den venlige lokalbefolkning, til mange barer og restauranter.

Adgangskrav

TAFE’s adgangskrav varierer fra uddannelse til uddannelse, og kan omfatte følgende: faglige forudsætninger, en portefølje eller audition, et dygtigt niveau for engelsk samt kursusspecifikke adgangskrav. Ansøgere til de videregående uddannelser og diplomuddannelserne skal have en uddannelse på 12 år eller tilsvarende.

Fag vi tilbyder på TAFE Queensland, East Coast

TAFE står for “Technical and Further Education,” og skolen er specialiseret i erhvervsuddannelser. Du vil have adgang til biblioteker, studieområder og engagerede lærere. Herunder er en liste af de diplomuddannelser vi tilbyder på TAFE:

Din bolig på Sunshine Coast

I området Sippy Downs med mange studerende finder du det lejlighedskompleks, hvor du vil komme til at bo i det første semester som STS-studerende. Her bor du et kvarter med bil eller bus fra kystbyen Mooloolaba, hvor du finder nogle af østkystens bedste strande.

Du bor i en møbleret lejlighed, som du deler med tre andre studerende. Alle har hvert sit værelse med eget badeværelse. I deler lejlighedens fællesrum og køkken, og I har gratis vaskemuligheder. Lejlighedskomplekset har en pool, basket- og tennisplads, fællesarealer med grill, storskærme og billardbord – rigtigt gode forudsætninger for, at du kan tilbringe din fritid på hyggelig vis sammen med dine venner.

Bolig indgår

Din bolig er inkluderet i STS-programprisen hele første semester. Hvis du gerne vil blive boende i andet semester, kan du sende en anmodning til os hos STS om det.

Akademiske grader

TAFE Queensland tilbyder verdensklasse uddannelser, og der vil gennem hele uddannelsen være et fokus på jobmulighederne, takket være TAFE's partnerskaber med nogle af de mest respekterede og etablerede australske universiteter. De tilbyder korte videregående uddannelser, hvor du herefter vil kunne arbejde selvstændigt, eftersom du har udviklet kompetencer indenfor problemløsning.

Skulle du vælge at studere på TAFE Queensland, East Coast, vil opnår de fulde kvalifikationer indenfor dit valgte område, så du er parat til at arbejde. Som alternativ har du fået de krav og den viden, du har brug for, for at kunne starte din fulde bachelorgrad. Kontakt STS i dag for mere information og lad os hjælpe dig med at planlægge din fremtid.

Dette indgår

 • Bolig er inkluderet første semester
 • Repræsentant på stedet
 • Aktiviteter og velkomstmøde
 • Afrejsemøde
 • Studievejledning
 • Studieafgift
 • Hjælp til visumansøgning
 • Vejledning om SU
 • Tips og råd om legater
 • Introduktionsdage på skolen
 • Karakterbevis fra skolen
 • STS diplom

Priser

Varighed
Periode
Pris
1 semester
Efterår 2019
133.145 kr.
1 studieår
Efterår 2019
Fra 111.545 kr.

Ansøg

Du er ét skridt tættere på dit store eventyr! Udfyld formularen, så kontakter vi dig. Vi glæder os til at hjælpe dig på dit livs rejse.

Om dig/eleven