Study Abroad – for dig over 18 år
Empowering young people since 1958!
Sunshine Coast

Studér på the Sunshine Coast

Hvis du vælger at studere på the Sunshine Coast, vil du befinde dig i et varmt og tropisk paradis med fantastiske strande lige uden for døren. Du vil også være omgivet af den mest perfekte natur, som inkluderer koralrev og små idylliske øer, alle med tropisk stemning. Der er også mange forskellige dyr i området, herunder de meget elskede koalaer, delfiner og et fascinerende udvalg af smukke fugle.

Tilmeld dig et inspirationsmøde

At studere på the Sunshine Coast

Din skole og bolig er placeret på the Sunshine Coast i staten Queensland - den østlige del af Australien. Som navnet antyder, skinner solen på the Sunshine Coast næsten året rundt. Det smukke klima gør området synonymt med udendørs aktiviteter og sport af forskellig slags. Fyld din kalender med snorkling, surfing, dykning eller kajakroning. Hvis du ønsker et afbræk fra stranden, kan du rejse til Brisbane for at opleve Australiens storbyliv, som ligger kun en times kørsel væk.

Den fantastiske “kulisse” som the Sunshine Coast tilbyder, gør det til det perfekte sted at kombinere fritid med studier. The Sunshine Coast tilbyder en bred vifte af emner, lige fra sport og kultur til business, musik og kunst. I din fritid er der også et stort antal arbejdsmuligheder at udnytte. Det kan være en god ting at kombinere studiet med arbejde, for at tjene lidt ekstra indkomst, især i sommermånederne.

At studere på college eller universitet

The Sunshine Coast er noget af et paradis for studerende. Der er mere end 10.000 studerende fra over 60 forskellige lande, som kalder the Sunshine Coast for deres hjem. Til dette miks bliver der tilføjet masser af australske studerende. Dette giver dig den bedste mulighed for at få et indblik i det levende lokale kultur – og specielt den tilbagelænede “aussie-lifestyle”.

Studér en Bachelor's eller Master's Degree på the Sunshine Coast

Hvis du vælger at studere på the Sunshine Coast, vil du kunne få en bred vifte af kvalifikationer. Disse omfatter diploeksaminer, associate og honours degress, samt bachelor og master’s degrees. Hvis du er virkelig begejstret og motiveret, kan du endda lave en “double degree”. Kom i kontakt med STS i dag, og så hjælper vi dig med at finde det helt rigtige program til dig på the Sunshine Coast.