Study Abroad – for dig over 18 år
Empowering young people since 1958!
The Hotel School, Melbourne

Studér på The Hotel School, Melbourne

Studér på the Hotel School, Melbourne, hvis du vil gå på en af ​​Australiens bedste hotelskoler. The Hotel School, Melbourne tilbyder et unik indblik i hotelbranchen samt en internationalt anerkendt businessuddannelse, der åbner døre til en spændende karriere. Skolen, som er akkrediteret af Southern Cross University, har berømte partnerskaber og kontakter i hotelbranchen. Kontakter, der kan give dig værdifuld arbejdserfaring.

Tilmeld dig et inspirationsmøde

Vil du vide mere? Lad os kontakte dig!

At studere på The Hotel School, Melbourne

Som den eneste hotelskole i Australien - der har universitetsstatus - tilbyder The Hotel School, Melbourne en helt unik akademisk oplevelse. Du er sikker på at få en internationalt anerkendt grad eller eksamensbevis. I løbet af dine studier vil du også opbygge en erhvervserfaring og de branchekontakter, der er afgørende for at starte en karriere i hotelbranchen. Skolen har et godt og stærkt partnerskab med Mulpha Australia, som ejer InterContinental Sydney, Hilton i Melbourne og Hayman Island Resorts. Melbournes hotel- og servicebranche vokser konstant, så du vil finde et bredt udvalg af jobmuligheder. Under dine studier kan du arbejde på et af de nærliggende hoteller for at få vigtig praktisk erfaring indenfor dit valgte område.

Livet i Melbourne

Eftersom Melbourne er en af verdens mest levende byer, vil du får en fantastisk fritid på The Hotel School's Melbourne campus. Melbourne er kendt for dens smittende livskvalitet. Fra de venlige mennesker, du møder på gaden, til de mange kulturelle arrangementer, der tilbydes. Du vil få svært ved at nå at gøre ALT imens du er afsted. Det fede er også, at du aldrig vil være langt væk fra de smukke strande og fantastiske solnedgange. Du kan svømme eller dyrke vandsport om sommeren og stå på ski om vinteren. Melbourne er også et hotspot for kunst-, film- og vinfestivaler samt den berømte Melbourne Comedy Festival - en af ​​de største comedy festivaler i verden.

Fag vi tilbyder på The Hotel School, Melbourne


Studér på The Hotel School i Melbourne og nyd at du har valget mellem fire verdensklasse bachelor- og kandidatuddannelser. Vores mest populære uddannelser er:

  • Hotel Management
  • International Tourism

Læs mere om uddannelser på The Hotel School

Akademiske grader

Studér på the Hotel School i Melbourne, hvor du kan opnå en bachelor i Business i Hotel Management. Det er muligt at studere en bachelor i International Tourism and Hotel Management, som kun tager seks måneders fuldtidsstudie at opnå, eller en bachelor i International Tourism and Hotel Management. Hvis du ønsker at tage en kandidat på The Hotel School, Melbourne, kan du også studere en Master of International Tourism og Hotel Management.

Priser

Varighed
Periode
Pris
1 studieår
2018
Fra 25 800 AUD

Ansøg

Du er ét skridt tættere på dit store eventyr! Udfyld formularen, så kontakter vi dig. Vi glæder os til at hjælpe dig på dit livs rejse.

Om dig/eleven