Study Abroad – for dig over 18 år
Empowering young people since 1958!
RMIT University, Melbourne

Studér på RMIT University

Studér på RMIT University - et af de højest rangerede universiteter i verden. Universitetet er førende inden for teknologi og design med flere campusser beliggende i Melbourne, som konsekvent hører til blandt verdens bedste byer at bo og at leve i. Hvis du er interesseret i førsteklasses programmer i disse områder, så er RMIT University skolen for dig.

Tilmeld dig et inspirationsmøde

Interesseret i at høre mere? Lad os ringe til dig!

At studere på RMIT University

RMIT University fokuserer på at give dig en uddannelse, som du kan tage med dig videre i livet. De giver deres elever en førsteklasses uddannelse og færdigheder til at klare virkeligheden i arbejdslivet. For øvrigt er RMIT University internationalt anerkendt for sin resultatorienterede forskning. RMIT samarbejder også tæt sammen med virksomheder for at sikre, at du nemt kan starte din karriere efter eksamen. Frem for alt, så skal du studere på RMIT University, hvis du vil være en del af en skole, der fokuserer på innovation og design.

Grundlagt i 1887, med campusser i og uden for Australien, kombinerer RMIT fordelene ved en lang historie med banebrydende campusser. Melbourne campus er stor, moderne og veludstyret og du vil passe perfekt ind med andre ambitiøse studerende fra hele verden. RMIT Universitets Melbourne campus tilbyder også en fantastisk livsstil for sine studerende, der ikke bor på campus.

Melbourne

Der er ikke et sted i verden, som kan sammenlignes med Melbourne. Folket, arkitekturen, kulturen, naturen og maden bidrager alle til at gøre denne by fantastisk. Hvis du studerer på RMIT University, vil du aldrig være langt fra fantastiske strande, smukke omgivelser, bushwalking og skiløb om vinteren. Hvis du er en kulturentusiast, er dette byen for dig, da Melbourne har en levende kulturscene hele året rundt med nogle fantastiske kunst- og filmfestivaler. Byen er også vært for en af de største komediefestivaler i verden - Melbourne Comedy festival. Der er også en trendy foodie scene med fantastiske caféer og restauranter.

Fag vi tilbyder på RMIT University

Hvis du studerer på RMIT University, finder du en bred vifte af kurser. De tre mest populære Study Abroad-områder er Business, Engineering og Global Urban and Social Studies. De mest populære studieområder i de fulde uddannelser for studerende fra Tyskland og fra de skandinaviske lande er:

  • Engineering/Computer Science
  • Urban Planning/Environment
  • Design/Fashion Design

Top tre programmer for internationale tilmeldinger i første semester af 2018 var:

  • Bachelor of Business (Accountancy)
  • Master of Information Technology
  • Diploma of Commerce

Læs mere om uddannelser på RMIT University

Akademiske grader

RMIT University tilbyder study abroad programmer, både for ét semester eller ét år, samt som fulde akademiske grader på alle niveauer, der spænder fra certifikater til Bachelors, Master’s og Phd’s.

Priser

Varighed
Periode
Pris
1 studieår
2019
Fra 17 914 AUD
1 semester
2019
Fra 8 957 AUD

Ansøg

Du er ét skridt tættere på dit store eventyr! Udfyld formularen, så kontakter vi dig. Vi glæder os til at hjælpe dig på dit livs rejse.

Om dig/eleven