Study Abroad – for dig over 18 år
Empowering young people since 1958!
Southern Cross University, Lismore

Studér på Southern Cross University, Lismore

Hvis du er interesseret i miljøvidenskab eller musikstudier, foreslår vi, at du studerer på Southern Cross University, Lismore. Midt i regnskoven tilbyder universitetet det perfekte miljø for spirende miljøforkæmpere til at forfølge en uddannelse eller studie i udlandet. At studere ved Lismore giver den perfekte balance mellem akademisk og off-campus liv med varierede naturskønne omgivelser. Det vil være svært at finde en mere autentisk oplevelse af Australien.

Tilmeld dig et inspirationsmøde

Interesseret i at høre mere? Lad os ringe til dig!

At studere på Southern Cross University, Lismore

Southern Cross University er en skole dedikeret til at vejlede dig, den studerende, gennem dine år på universitetet med masser af støtte. Navnet på universitetet kommer fra en konstellation i den sydlige stjernehimmel, som rejsende brugte i århundreder for at guide dem langs deres rejser. På samme måde har universitetet opbygget et omfattende støttesystem for studerende. Dette sikrer, at du altid vil have nogen at snakke med og som kan besvare dine spørgsmål. Universitetet har desuden tre år i træk vundet for bedste "International Student Support" i The International Student Barometer undersøgelse.

Lismore Campus

Southern Cross har flere campusser i det østlige Australien, og akademisk set afspejler Lismore campus sine omgivelser. Der er et omfattende fokus på miljøvidenskab og forskning med moderne laboratorier, veludstyrede til at drive forskningsprojekter. Et andet fokus er musik, hvor de har en innovativ musikbygning med moderne optageudstyr til akustiske og digitale projekter. Wildlife entusiaster kan også udforske og nyde koala-hospitalet på campus.

Hvis du er en udendørs person, der er fascineret af naturen, så er du på det rigtige sted. Lismores naturskønne omgivelser er yderst varierede og unikke. I din fritid kan du besøge uddøde vulkaner, søer, fantastiske vandfald og den mystiske regnskov. Universitetet ligger også tæt på Wollumbin National Park, en del af Verdens Kulturarv, der går tilbage til det tidspunkt, hvor Australien stort set var dækket af regnskove. Hvis du er en spirende videnskabsmand eller miljøforkæmper, kan det være en virkelig fantastisk oplevelse at bo i et miljø som dette.

Fag vi tilbyder på Southern Cross University, Lismore

Hvis du studerer på Southern Cross University Lismore, kan du vælge mellem en bred vifte af akademiske kurser på bachelor- og kandidatniveau. Universitetet tilbyder programmer på en række forskellige områder, herunder:

  • Creative Arts
  • Environment
  • Business
  • Law and Justice
  • Science and Engineering
  • Information Technology
  • Tourism and Hospitality
  • Humanities and Social Sciences[

Tal med STS i dag, så vi kan hjælpe dig med at udforme en plan, der dækker alle dine behov og ønsker til din akademiske rejse.

Læs mere om uddannelser på Southern Cross University

Akademiske grader

Hvis du studerer på Southern Cross University, Lismore, kan du vælge mellem en række kursustyper. Hvis du leder efter et kortere kursus, kan et eksamensbevis eller en associeret grad være bedst. Bacheloruddannelser, æresbeviser, kandidatuddannelser og ph.d.-uddannelser er alle muligheder, som også er tilgængelige for dig. Nyd naturen og livet på campus, når du studerer på Southern Cross University, Lismore og bliv dimittend med prestigefyldte akademiske kvalifikationer.

Priser

Varighed
Periode
Pris
1 studieår
2019
Fra 16 600 AUD
1 semester
2019
Fra 8 303 AUD

Ansøg

Du er ét skridt tættere på dit store eventyr! Udfyld formularen, så kontakter vi dig. Vi glæder os til at hjælpe dig på dit livs rejse.

Om dig/eleven