Study Abroad – for dig over 18 år
Empowering young people since 1958!
Lismore

Studér i Lismore

Lismore tilbyder en mere autentisk oplevelse, gode uddannelsesmuligheder og helt fantastisk natur. Studerende fra hele verden flokkes hertil, hvilket giver byen en multikulturel stemning. Du vil kunne mingle med studerende fra flere forskellige kulturer, og måske lære et nyt sprog. Dit sociale livs vil blomstre, samtidigt med at du lære om den lokale flora og fauna, samt de naturlige landskaber, som blandt andet består af vulkaner, skove, vandfald og søer.

Tilmeld dig et inspirationsmøde

At studere i Lismore

Lismore er en by i det nordøstlige New South Wales. Området rundt om Lismore er kendt for den fantastiske natur, samt smukke vandfald, udkigsposter og store nationalparker. Gennemsnitsalderen i byen er relativ lav, og indbyggerne nyder en afslappet og sjov livsstil.

Når du bor i Lismore, skal du opleve omgivelserne – det er et must. Hiking, cykling eller en simpel køretur er alle rigtig gode måder at opleve området på. Det er kun få andre steder i Australien, at du kan opleve en natur som i Lismore. Området består af et par af Australiens top seværdigheder, med Wollumbin National Park, som værende den mest besøgte i området.

At studere på college eller universitet

Lismore består af flere forskellige campusser, som er fordelt over hele byen – hvert med sit eget specielle fokus. Skolerne har vundet prisen “the best International Student Support” tre år I træk. Hvis du vælger at studere i Lismore, vil du kunne vælge imellem en lang række fag af høj kvalitet. Fagene kan være alt fra business til sience og kunst.


Studér en Bachelor's eller Master's Degree i Lismore

Hvis du studerer her, vil du have adgang til en lang række kurser, som lever op til de internationale standarder og krav. Praktik - både før og efter end studie – er også muligt. I STS bestræber vi os altid på at videregive den bedste information til dig, så du kan forberede dig så godt muligt på din studietid i Lismore. Tag en snak med os i dag, og sammen kan vi finde den perfekte studie-pakke til dig.