Study Abroad – for dig over 18 år
Empowering young people since 1958!
Southern Cross University, Gold Coast

Studér på Southern Cross University, Gold Coast

Du skal studere på Southern Cross University, Gold Coast, hvis du ønsker at udforske og fordybe dig i en surfing-kultur samtidig med, at du arbejder på en prestigefyldt uddannelse. Du behøver ikke at føle, at du skal ofre din sportslige livsstil og din kærlighed til naturen, mens du studerer på universitetet. The Gold Coast campus ligger 400 meter fra en strand, men universitets top-notch-programmer og moderne campus er lavet til ambitiøse og dedikerede studerende.

Tilmeld dig et inspirationsmøde

Vil du vide mere? Lad os kontakte dig!

At studere på Southern Cross University, Gold Coast

Southern Cross University har flere campusser i det østlige Australien, og selvom alle er smukke, skiller Gold Coast campus sig ud for dens nærhed til stranden og nye faciliteter. Med storslået udsigt over havet og en placering midt i naturen, vil du virkelig ikke finde et mere malerisk universitet. Det har en bred vifte af kurser og uddannelser og er internationalt anerkendt for sin forskning. Southern Cross er også navnet på en konstellation, som rejsende og pilgrimme har brugt i århundreder som vejledning på deres rejser. Universitets navn er derfor også valgt med omhu, da de har til formål at give vejledning til dig, den studerende.

Internationale studerende

Hvis du vælger at studere på Southern Cross University, Gold Coast som international studerende, kan du henvende dig til International Office for specifik hjælp for at sikre, at din oplevelse i udlandet forløber så problemfrit og behageligt som muligt. For øvrigt blev universitetet udnævnt til at have den bedste "International Student Support" tre år i træk i The International Student Barometer survey. De tager hånd om hver enkelt studerende og de sikrer, at du har et supportsystem, som du kan regne med, når du har brug for det.

Fritiden

Selvom du ikke kan lide at surfe, vil du helt sikkert nyde den afslappede og sjove livsstil på Gold Coast. Nyd stranden, udforsk forskellige former for vandsport og prøv at dykke – disse aktiviteter er praktisk taget obligatoriske i denne del af verden. Hvis du er mere eventyrlysten, kan du prøve en guidet jetski-tur eller komme med på en hvalsafari. I din fortid, fra studielivet på campus, vil du opdage, at der altid er noget spændende at lave på vandet, og du vil sandsynligvis få svært ved at få afsluttet din bucket list i løbet af din tid her. Vi foreslår at du tjekker SkyPoint Observation Deck, som er et af de store vartegn her, med en fantastisk udsigt over hele byen. Hvis du kan lide kunst, vil vi også anbefale Kunst Center Gold Coast og Gold Coast City Gallery, som absolut er et besøg værd.

Fag vi tilbyder på Southern Cross University, Gold Coast

Hvis du studerer på Southern Cross University, Gold Coast, kan du vælge mellem et omfattende udvalg af kurser. På både bachelor- og postgraduate-niveau omfatter kurserne:

  • Business
  • Science and Engineering
  • Indigenous Knowledge
  • Information Technology
  • Tourism and Hospitality

De mest populære programmer omfatter Sports og Exercise Science, Business and Tourism og the Bachelor of Contemporary Music.

Læs mere om uddannelser på Southern Cross University

Academiske grader

På Southern Cross University, Gold Coast kan du vælge mellem en række akademiske grader. Disse omfatter eksamensbeviser, bachelorgrader, æresbeviser, kandidatuddannelser og ph.d.-uddannelser. Hvis du studerer på Southern Cross University, Gold Coast får du gode kvalifikation, der åbner mange døre for dig i din fremtid.

Priser

Varighed
Periode
Pris
1 studieår
2018
Fra 16 000 AUD
1 semester
2018
Fra 8 000 AUD

Ansøg

Du er ét skridt tættere på dit store eventyr! Udfyld formularen, så kontakter vi dig. Vi glæder os til at hjælpe dig på dit livs rejse.

Om dig/eleven