Study Abroad – for dig over 18 år
Empowering young people since 1958!
Gold Coast

Studér på the Gold Coast

Når du vælger at studere på the Gold Coast, bliver du automatisk en del af den dynamiske atmosfære i Australiens surfing mekka. Det fede er, at du samtidigt bliver klogere på din valgte uddannelse. Du vil ikke kunne få opfyldt dine drømme om studier, men du kan også lære at surfe imens du nyder solen. Eller hvad med at prøve dykning, jet-ski eller paddleboarding? Naturen spiller en vigtig rolle i staten Queensland, så når du er klar til en lille pause, kan du tage på hvalsafari eller tage på snorkeltur i det smukke rev lige udenfor kysten. The Gold Coast kunne blive dit personlige paradis, hvis du vælger at studere her.

Tilmeld dig et inspirationsmøde

At studere på the Gold Coast

The Gold Coast har beliggenhed på Australiens østkyst, i staten Queensland, og stedet er et af Australiens største turistdestinationer. Sandstrandene, strækker sig langs kysten, og på de 70 kilometer finder man nogle af Australiens mest populære surflokationer, inkl. Surfer’s Paradise.

På the Gold Coast er der store områder med oldgammel regnskov, som består af mangrove og eucalyptus. Der findes mange vandreruter I området, og flere af stederne kan du stoppe op for helt fantastiske udsigter.

Gennemsnitligt har, the Gold Coast, 245 dage med solskin hvert år. Eftersom du skal bo på den sydlige halvkugle, vil du have sommer i januar og vinter i juli. Sommeren er rigtig varm og en anelse fugtig, men alle sæsonerne har varme temperaturer, så husk endelig at pakke dit svømmetøj om vinteren også.

At studere på college eller universitet

Hvis du vælger at studere på the Gold Coast, finder du et godt og stort udvalg af fag du kan vælge imellem. Fagene spænder bredt, og du kan studere alt mellem sport, til musik og business samt turisme. Universitet vi samarbejder med er altid i kontakt til lokale virksomheder, som kan give dig et godt springbræt efter du har bestået din sidste eksamen. Selvom universitet er ungt, er det et universitet som kontakt arbejder fremad, og det har absolut fået sit navn frem i Australiens studiesektor.

Studér en Bachelor's eller Master's Degree på the Gold Coast

Lige meget hvilken karriere du drømmer om, er du sikker på du kan finde noget her, kan du kan bruge i fremtiden. Du kan læse en bachelor eller master og såvel også en Associates Degree eller en diplonuddannelse. Hvid du vælger at studere på the Gold Coast, giver du dig selv det bedste udgangspunkt for at få en uddannelse som passer til netop dig. Hos STS går vi altid op i dine ønsker og behov, når vi finder den bedste uddannelse og universitet til dig.