Study Abroad – for dig over 18 år
Empowering young people since 1958!
TAFE Queensland, Brisbane

Studér på TAFE Queensland, Brisbane

Study Abroad Plus

TAFE Queensland, Brisbane tilbyder praktik, jobfokuseret jobtræning, workshops, moderne klasseværelser og mange muligheder for at udvikle vigtige færdigheder indenfor førsteklasses faciliteter. Uanset om du gerne vil gå business-vejen, eller være mere hands-on i form af fysioterapeut, er vi sikker på at vi kan finde noget til dig. Hos TAFE tilbyder vi Study Abroad Plus programmet, som inkluderer studievejledning, assistance med ansøgningsprocessen, finansiering og studentvisum, samt STS support staff på stedet og endda også indkvartering på dit første semester.

Tilmeld dig et inspirationsmøde

Interesseret i at høre mere? Lad os ringe til dig!

At studere på TAFE Queensland, Brisbane

Brisbane er Australiens tredje største by. Den er beliggen på Queenslands østkyst og har et mildt klima og masser af solskin. Hvis du studerer på TAFE Queensland, Brisbane, vil du være bo midt i en storby, der byder på et væld af forskellige aktiviteter. TAFE campus ligger inden for gåafstand til South Bank Parklands, hvor du kan nyde fred og ro omgivet af den flotte grønne natur. South Bank-området er hjemsted for museer, kunstgallerier og underholdningssteder. Du får mulighed for at nyde de fantastiske udendørs musikfestivaler og forestillinger hele året rundt, og du kan nyde den vidunderlige gadekunst, mens du udforsker byen.

At være fysisk aktiv er en fantastisk måde at afstresse på, efter en lang studiedag og Brisbane-området byder på masser af muligheder for at være aktiv i naturen. Hvis du vil lidt længere væk, anbefaler vi en dagstur til Surfers Paradise eller en afslappende weekend med delfinspotting i den smukke Byron Bay. Du kan også løbe op til Daintree Rainforest, hvor du kan se en masse af Australiens tropiske flora og fauna.

Fag vi tilbyder på TAFE Queensland, Brisbane

Vi tilbyder en bred vifte af fag, som der altid er stor efterspørgsel efter på arbejdsmarkedet. Nedenfor er en liste over uddannelser, der tilbydes på TAFE Queensland, Brisbane. Husk at vores STS-pakker inkluderer indkvartering på det første semester, samt en lokal STS-repræsentant på stedet.

De fleste af vores kurser/fag tager dig ud af klasseværelset og ind i den virkelige verden - du kan tage din nye læring med på farten og få jord under neglene!

Din bolig i Brisbane

Når du studerer med os på TAFE Queensland Brisbane er bolig inkluderet det første semester. Du bor i et lejlighedskompleks i området Mt. Gravatt. Det er tæt på caféer, indkøbsmuligheder og offentlig transport. Der er en pool, træningsmuligheder og fællesrum, som kan anvendes gratis af alle beboere.

Du bor på eget værelse i en lejlighed, der deles af tre studerende. Lejligheden er møbleret, og dit værelse har eget badeværelse. I har også adgang til wifi og gode vaskemuligheder. Rundt omkring er der en flot natur med gode vandrestier, og fra områdets højeste punkt har du en fantastisk udsigt over hele Brisbane.

Bolig indgår

Din bolig er inkluderet i STS-programprisen hele første semester. Hvis du gerne vil blive boende i andet semester, kan du sende en anmodning til os hos STS om det.

Akademiske grader

TAFE samarbejder med nogle af de bedste australske universiteter. I læringsrummene er der verdensklasse udstyr samt den nyeste teknologi. Du får også mulighed for at lære dine lærere og klassekammerater at kende i et mere intimt miljø, takket være de små klasser i workshop-stil.

Hvis du gerne vil studere på TAFE Queensland, Brisbane, skal du kontakte STS i dag. Vores venlige team er klar til at hjælpe og guide dig. Sammen kan vi strikke den bedste studiepakke sammen til dig.

Dette indgår

 • Bolig er inkluderet første semester
 • Repræsentant på stedet
 • Aktiviteter og velkomstmøde
 • Afrejsemøde
 • Studievejledning
 • Studieafgift
 • Hjælp til visumansøgning
 • Vejledning om SU
 • Tips og råd om legater
 • Introduktionsdage på skolen
 • Karakterbevis fra skolen
 • STS diplom

Priser

Varighed
Periode
Pris
1 studieår
Efterår 2019
Fra 111.545 kr.

Ansøg

Du er ét skridt tættere på dit store eventyr! Udfyld formularen, så kontakter vi dig. Vi glæder os til at hjælpe dig på dit livs rejse.

Om dig/eleven