Study Abroad – for dig over 18 år
Empowering young people since 1958!

Studér i Brisbane

Brisbane er et glimrende sted at fokusere på dine studier, og mange af skolerne i byen sørger for, at du er klar til “det virkelige arbejdsliv” efter din sidste eksamen. Byen byder hvert år tusindvis af internationale studerende velkommen til sine uddannelsesinstitutioner. De verdensklasse skoler, der kan findes her, tilbyder et komplet udvalg af fag på alle niveauer. Som en af ​​de hurtigst voksende byer i landet, tilbyder den et stort udvalg af muligheder i næsten enhver sektor.

Tilmeld dig et inspirationsmøde

At studere i Brisbane

Brisbane er Australiens tredje største by og hovedstaden i staten Queensland. Kysten er kun en kort tur væk, hjemsted for mange populære turistmål, såsom Sunshine Coast, Gold Coast, Byron Bay og Surfers Paradise. I Brisbane får du det bedste fra to verdener – storbysliv og tid til at hænge ud på stranden i weekenden!

Klimaet i Brisbane er tropisk og mildt hele året rundt. Selv om vinteren kan du se frem til solrige dage med klar blå himmel og mulighed for at nyde det fantastiske udendørs liv. Det vidunderlige vejr tiltrækker turister hele året, og flere og flere af Australiens indbyggere ser fordelene ved denne fantastiske by.

Som en international studerende, vil du finde du mange grunde til at tage til denne fantastiske by. Brisbane har relativt lave leveomkostninger i forhold til andre australske byer og byen bades i solskin mere end to tredjedele af året. Din fritid kan bruges ved Great Barrier Reef eller Daintree Rainforest, og hvis du føler dig meget modig, kan du tage med i en af ​​de mange forlystelsesparker, der findes i området.

At studere på college eller universitet

Hvis du beslutter dig for at studere i Brisbane, har du en bred vifte af emner og kurser at vælge imellem. Fra teknologi til business, du kan vitterligt finde alt, hvad du ønsker. Og selvfølgelig er vi hos STS, der for dig. Vi vil hellere end gerne hjælpe dig med at planlægge din drømme studieoplevelse.

Studér en Bachelor's eller Master's Degree i Brisbane

Med så mange verdensklasse undervisningsfaciliteter indenfor kort afstand fra hinanden og byen, er der et stort udvalg af uddannelses muligheder, som du kan vælge imellem. Kurserne varierer også i længden, så du kan skræddersy kurset efter dine behov, noget vi hos STS kan hjælpe dig med.