Study Abroad – for dig over 18 år
Empowering young people since 1958!
Australien

Studér i Australien

Hvis du vil studere i Australien, hjælper vi dig hele vejen. Varme og gæstfrie Australien tilbyder studerende det perfekte mix af studie og leg, uanset hvor i landet du befinder dig. Den udendørs australske livsstil kombineret med skoler af høj kvalitet, gør det at studere her til en endeløs ferie. Surfing året rundt, uberørte strande og regnskovsvandring er bare nogle af de fantastiske aktiviteter, som venter forude i dette betagende land.

Bestil en gratis brochure

Vil du gerne have mere information sendt direkte hjem til dig? Her kan du bestille information om udlandsstudier med STS Study Abroad enten som download eller brochure.

Interesseret i at høre mere? Lad os ringe til dig!

At studere i Australien

STS tilbyder de studerende et væld af detaljeret information omkring mulige skoler og kurser, men også generel information om, hvordan det er at leve i Australien fra dag-til-dag. Alt dette med et fokus på det at være international studerende.

Australiens vidunderlige klima, idylliske strande og afslappede livsstil tiltrækker turister og studerende fra hele verden. Australiens kyster har over 10.000 sandstrande, hvilket er mere end noget andet land på jorden. En stor del af befolkningen lever tæt på kysten, så det er let at forestille sig, hvorfor vandsport er så stor en del af mange menneskers liv. Som studerende i Australien kan du deltage i denne vandsportskultur fx ved at surfe, dykke eller sejle. De større byer bærer præg af et interkulturelt og livligt miljø. Kunsten og kulturen i Australien er desuden stærkt præget af landets britiske fortid, men indeholder også spor fra dets oprindelige befolkning, Aborigines, og immigranter fra hele verden (25% af befolkningen var eller er født uden for Australien).

Vi i STS samarbejder med særligt udvalgte skoler i Australien, og er placeret i nogle af landets fineste områder. Du kan vælge at studere i en af de største byer, såsom Sydney, Melbourne eller Brisbane, langs de overdådige strande på The Gold Coast eller Sunshine Coast, eller blandt naturskønne omgivelser i regnskoven omkring Lismore. Dette er bare et udpluk mulighederne.

Hver af disse områder har deres egen merit, aktiviteter og kurser at tilbyder. Gennem os vil du få en omfattende forståelse af, hvad du kan forvente, hvilket vil give dig de bedste muligheder for at vælge netop hvad, der er den rigtige destination for dig.

At studere på college eller universitet

At studere i Australien giver et hav af muligheder, så det er vigtigt at være tro mod din egne individuelle præferencer. Det gamle ordsprog ”Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed!” har bestemt noget at sige i forhold til det rigtige valg. Især hvis der er bestemte aktiviteter som du gerne vil deltage i. Dit valg af universitet vil også afhænge af, hvor lang tid du påtænker at studere samt de fag, du er interesseret i.

New South Wales, Queensland og South Australia

Især tre stater skiller sig ud i forhold til at studere i Australien: New South Wales, Queensland og South Australia. Hver af disse stater har deres egen unikke komponenter, som gør dem helt perfekte til den enkelte studerendes behov. New South Wales, som ligger i den østlige del af Australien, tilbyder fantastiske vider af sand samt imponerende naturområder, for ikke at tale om Sydnet – Landets største og mest spændende by. Herudover er der mulighed for at stå på ski i vintermånederne. Queensland ligger længere mod nord og er forståeligt nok også kendt under navnet ”The Sunshine State” grundet dets gyldne strande, talrige øer og frodige regnskove. Snorkling eller dykning i Great Barrier Reef kan sagtens blive en regelmæssig weekendaktivitet, hvis du holder til her. South Australia er kendt for dets aktive festivalscene og et perfekt sted, hvis man vil se Australiens vilde dyreliv uden for tremmerne i zoo. Sandheden er at du, uanset hvor du ender, vil få masser af muligheder for at nyde landets naturlige skønhed mens du får en førsteklasses uddannelse.

Studér din Bachelor eller Master i Australien

Gennem et tæt samarbejde med mange forskellige college og universiteter fordelt på de fire stater i Australien er det muligt for os at tilbyde den perfekte studieoplevelse for alle, uanset hvilken baggrund eller hvilke behov du har. Ved at give dig adgang til en lang række muligheder kan vi hjælpe med at matche dig med den ideelle skole eller kursus. Vi sikrer at de høje uddannelseskvalifikationer bliver vel tilset, så du får det bedst mulige udbytte af dine studier.

STS har lang erfaring med at hjælpe internationale studerende, som rejser til udlandet og tilbyder en lang række uddannelsesmuligheder fra High School til universitetet. Gennem vores arbejde håber vi på, at du får det bedste ud af dine studier. Hvis du vælger at studere i Australien, vil du få chancen for at opleve en ny kultur og måske lære et nyt sprog samtidig med en første klasses uddannelse. Lad os hjælpe dig med at tage de første skridt mod at opnå dine mål.