Study Abroad – for dig over 18 år
Empowering young people since 1958!

Stipendier og legater

Skal du studere i udlandet som en del af din videregående uddannelse eller skal du tage hele din uddannelse i udlandet, kan det være en rigtig god idé, at søge om SU samt legater fra de over 12.000 fonde, som hvert år uddeler mere end 35.000 legater.

LEGATER

Rigtig mange fonde synes, det er en god idé at investere i dit studieophold – fordi det ikke kun gavner dig at tage af sted men også din kommende arbejdsgiver, og det land du repræsenterer, når du rejser ud: Danmark.

De fleste legater er berettiget til studerende på videregående uddannelser. Rejser du på dit sabbatår er der ikke så meget at finde fordi et sabbatår i Danmark desværre bliver betegnet som et “fjumreår”. Men alle legater er forskellige, derfor kræver det en indsats at søge legater til dit studieophold og du skal kigge på hver enkelt legat. Længere nede finder du links til forskellige portaler hvor det er muligt at søge legater, der er relevante for netop dig.

LEGATER FRA VORES PARTNERSKOLER

En række af de colleges og universiteter vi samarbejde med tilbyder stipendier til vores studerende.

 • Berkeley College, New York, USA
  Du som tager en ‘full degree’ på Berkeley College og opfylder optagelseskravene kan få et stipendium der dækker op til 25% af studieafgiften.
 • Fisher College, Boston, USA
  Du som tager en ‘full degree’ på Fisher College og opfylder skolens optagelseskrav får et stipendium der deltvist dækker din studieafgift. Stipendiet er trukket fra STS’ programpris. Herudover kan du søge ekstra stipendier. Og elsker du sport? På Fisher College findes også gode sportsstipendier du kan søge.
 • Keiser University, West Palm Beach, USA
  Som STS-studerende på Keiser University er du garanteret et stipendium på din bachelor. Er dit GPA mindst 2.5 kan du få 27.000 DKK og er dit GPA på mindst 3.0 kan du få 52.000 DKK per år. Og elsker du sport? På Keiser University findes også sportsstipendier du kan søge. Læs mere om GPA.
 • Hawaii Pacific University, Honolulu, USA
  Du som tager en ‘full degree’ på HPU kan søge stipendier fra skolen. Beløbet varierer mellem 4000-12000 USD per år, alt efter hvad dit GPA er. Læs mere om GPA. Som international studerende, både semester og full degree, kan du være berettiget til et årligt scholarship på 3.000-10.000 $

LEGATER FRA DE DANSKE UNIVERSITETER

Københavns Universitet

Aalborg Universitet

Copenhagen Business School

Syddansk Universitet

SØG EFTER LEGATER ONLINE

Studerende Online

Legat håndbogen

Study Abroad funding

Study portals

Mikonomi.dk (5000 kr. rejselegat som gives til unge i Norden)

Moneybanker.dk (5000 kr. legat, til én studerende som studerer business, marketing, IT, kommunikation eller finans)

Bermann & Rosenbergs Rejselegat (5000 kr. legat - støtte til studierejser, studieophold og udvekslingsophold i udlandet, hvor formålet med rejsen er uddannelse eller anden form for dygtiggørelse, inden for de nævnte områder; forskning, sprog, kunst og kultur)

FashionForest-legatet (et legat for studerende, forskere eller unge mennesker, som brænder for at rejse, studere, forske eller arbejde i udlandet)

Husvild.dk (10.000 kr. legat, som kan ansøges hvis du bor i Danmark, er mellem 18-25 år og er studerende. Legatet er til for, at gøre hverdagen en smule lettere for de studerende.)

HELD OG LYKKE MED ANSØGNINGEN – OG GOD JAGT!