Study Abroad – for dig over 18 år
Empowering young people since 1958!

Vi blev venner for livet i London

Tue Jan 12 2016

London er en helt fantastisk by i sig selv, og den bliver kun bedre med mennesker man holder af. Jeg har studeret på London College of Fashion siden august 2015 og har på få måneder fået en masse nye venner fra hele verden, folk er generelt virkelig søde og åbne for at snakke, hvilket kun er dejligt.

Jeg har allerede nu haft en masse oplevelser, jeg aldrig havde drømt om bl.a. London fashion week, samt medfølgende events og guidede ture gennem dele af byen man normal ikke ville finde på egen hånd.

Derudover har jeg har som en af de eneste valgt at arbejde mens jeg er i London, jeg har valgt at gøre det, for at få erfaring med arbejde i udlandet men også at møde nye mennesker:) Og for at være ærlig, har jeg på ingen måder fortrudt! Vil anbefale det til enhver der føler, at kunne adminstrere det samtidig med at studere:)

Nå men! For at komme frem til hvad jeg egentlig havde tænkt mig at fortælle om; En person der virkelig har gjort indtryk på mig, er min veninde Bailey; Det var tidligt om Morgenen dagen vi skulle til Paris, jeg fandt mine venner siddende på Costa drikke en hyggelig kop kaffe. Ved siden af dem sidder en pige fra min styling-klasse, jeg havde egentlig aldrig snakket med hende, men jeg besluttede mig for at gå hen til hende. Hun virkelige lidt genert da hun ikke kendte så mange af dem der skulle med til Paris…

Det var starten på hvad der skulle vise sig at blive et rigtig godt venskab. Vi havde en rigtig sjov tur til Paris og jeg introducerede hende for mine andre venner, men selvom alle kom rigtig godt ud af det med hinanden, endte Bailey og jeg på en eller anden måde altid med at blive væk fra de andre og opleve et eller andet helt uventet. Jeg ved ikke om hun på en eller anden måde tiltrækker situationer man ikke lige regner med, for det sker stadig selvom vi er tilbage i London nu:)

Men det sjoveste er, og bliver dengang i Paris, da Bailey forhandlede om en mekanisk albinokanin med en gadesælger. Jeg undrre mig stadig over hvad hun ville med den…. Efter at hun har diskuteret med gadesælgerne i omkring 10 min om en retfærdig pris ender det med at han siger “okay, you can have it” hvorefter hun løber med kaninen sejrende over hovedet! Efter hende kunne man høre en meget vred mand forsøge at komme til hende, for at få sin kanin tilbage. Han får, mod Baileys vilje, sin kanin tilbage og vi græder alle af grin. Tilbage står hun helt uforstående og undrer sig over hvad der lige skete.

Bailey er på meget kort tid blevet en meget vigtig person i mit liv, vi har det altid sjovt og finder på noget skørt og spontant at lave. Jeg ved slet ikke hvad jeg skal gøre når hun tager hjem til Nashville. Jeg havde på ingen måder regnet med, at få så god en veninde her, inden jeg tog afsted. Lige nu håber jeg, hun kommer tilbage og oplever London med mig igen næste år, der er stadig så meget at se og ting at prøve selvom vi har boet her et stykke tid.

Energien i byen skaber jo nye oplevelser og unikke dage konstant hvilket gør lysten til at opleve mere større og større, specielt hvis man interesseret sig for mode og kunst! Der er så mange interessante muligheder i London hvad enten du kan lide at give dig i kast med LCF’s fantastiske bibliotek, besøge udstillinger, smage på mad fra forskellige kulturer eller gå i byen med vennerne.

Jeg kunne fortælle meget meget mere om London og mine venner, men jeg kan kort sagt sige, at tage til London er en af de bedste beslutninger jeg har taget!