Study Abroad – for dig over 18 år
Empowering young people since 1958!

Tre spørgsmål til en IBS-studerende

Tue Feb 23 2016

Vores studerende er de bedste til at besvare spørgsmål om udlandsstudier. Derfor har vi fået hjælp af Sophie Svensson, som har svaret på spørgsmål om, hvorfor hun rejste til Australien for at studere, og hvad der har været det bedste mens hun var afsted.

Hvorfor valgte du at studere i udlandet?

– Min beslutning om at begynde at studere var egentlig ret spontan. Men det, der virkelig fik mig til at vælge at studere i udlandet fremfor herhjemme var, at jeg ønskede at studere engelsk og udvikle mig mere både personligt og fagligt i forhold til sproget, rejsen og kulturen. Så jeg kombinerede alle mine ønsker og endte på den måde her.

Hvad har været det bedste under din tid i Brisbane?

Det bedste er at se min egen udvikling. Hvordan jeg er vokset som person og alt, hvad jeg har lært, både om mig selv og livet i al almindelighed. Det har også været fantastisk med alle de dejlige mennesker jeg mødte, kultur, miljøet og så meget mere. Alt er så godt her, så jeg planlægger at bo et par år.

Hvad er dit bedste tip til dem, som vil studere i udlandet?

Mit tip: Go! Leger du med tanken og har du et ønske om at studere i udlandet, så gør det. Tøv endelig ikke, for det er ikke værre end at starte herhjemme. Du lærer som sagt så meget mere end bare at studere når du er afsted til udlandet og det er noget du vil kunne tage med dig resten af livet.

Blev du også nysgerrig på at studere i udlandet? Det første skridt er enkelt, du kan enten skrive en mail med dine spørgsmål eller bestille gratis studievejledning. Derfra kan vi hjælpe dig resten af vejen ud i den spændende verden.

Dette er inkluderet i STS-programprisen

At boligen er inklusiv, er en af de ting, der gør STS-studiepakken helt unik. Se alt det andet, der er inkluderet!