Study Abroad – for dig over 18 år
Empowering young people since 1958!

Tia studere fitness i Australien og elsker det!

Fri Apr 28 2017

Tia har studeret et af vores fitness-programmer i Australien i næsten et år. Vi stillede hende nogle spørgsmål om uddannelse, livet i Australien og om hendes fremtidsplaner i fitness branchen!

Navn: Tia (Terese) Holm Brodin

Alder: 22 år

Hjemby: Kungsbacka

Læser: Diploma of Sports Development i Sunshine Coast, Australien

Fortæl os om dit ophold. Hvad du lavede? Hvilke forventninger du havde?

Mit ophold var over alle forventninger. Vi havde en masse aktive lektioner, hvor vi var ude og afprøve forskellige former for motion, så vi i fremtiden kunne hjælpe vores kunder. Den ene dag kunne vi være til boksning, den næste kunne vi sidde og læse omkring kroppens organsystemer, samt alle de forskellige muskler vi har og hvordan de fungerer. Lærerne er utroligt dygtige og har en masse viden, hvilket også gør vores teoretiske fag, meget sjovere og interessante.

Det lyder rigtig godt! Det lyder som et paradis at bo i Australien, hvis man elsker motion. Hvordan var det at bo der?

Ja man kan godt sige det er ligesom et paradis! Men når man vågner op til det hver dag, bliver man vant til det, også tænker man ikke så meget over det paradis det er.

”I fremtiden vil jeg starte mig eget i fitness branchen”

En normal uge er, at vi har undervisning mandag – torsdag. Vi får fredagen til at gå med at læse, tage på stranden eller tage i indkøbscenteret med venerne. Der er rigtig mange ting, som du kan lave i fritiden, bjergbestigning, besøge nationalparker også kan man surfe.

Vil du anbefale Australien til andre, som ønsker at arbejde med motion?

Jeg vil helt klart anbefale Australien! Dette er det optimale år for alle som elsker træning. Jeg læste til personlig træner i Sverige, som var super godt, men man har bare fået meget mere at give af, efter et år i Australien.

Har du nogen råd til andre, som overvejer at læse Sport og Fitness i Australien, men ikke har taget det første skridt endnu?

Jeg var selv usikker på om jeg skulle tage af sted, om det var godt i forhold til min karriere, om det er alle pengene værd, og JA det var det og mere til. Jeg gik i skole hver dag og læste noget som jeg brænder for, vi havde aktive lektioner, jeg mødte venner for livet og samtidig fik jeg lov til at leve i et fantastisk land.

Jeg snakkede med flere tidligere elever, som havde studeret denne uddannelse, samt gjorde STS også et rigtig godt stykke arbejde. Men nogen gange er det rart at få oplysninger fra personer, som selv har været der og gået på uddannelsen. Så jeg vil anbefale, at man skal være nysgerrige og stille mange spørgsmål – så giv alt hvad du har!

Hvad er dine planer efter du afslutter din uddannelse? Vil du forsætte med fitness uddannelser i Sverige, hvis du flytter tilbage?

Selvom jeg elsker Australien og ønsker at blive boende, så bliver jeg nød til at rejse hjem til kolde Sverige. Efter et år som studerende, er jeg ivrig efter at komme hjem og arbejde, samt bruge alt min viden. I fremtiden, ønsker jeg at starte mit eget op i fitness branchen, men hvad det bliver til, ved jeg ikke! Ville elske at forsætte med at arbejde med min blog og de sociale medier. Hvis der er nogen som gerne vil se mere til hvad jeg laver, så kan i tjekke min blog ud @tiaholmbrodin og www.tiaholmbrodin.se.

Tak for din historie Tia og vi ønsker dig alt held og lykke i fremtiden!

Interesseret i at læse i Australien? Tjek vores populære uddannelser her og ansøg inden den 18. maj