Study Abroad – for dig over 18 år
Empowering young people since 1958!

STS Study Abroad

Fri Apr 07 2017

Hvorfor ændrer vi navnet til STS Study Abroad?

Eftersom IBS er en del af STS Student Travel Schools, har vi valgt at samle alt under samme navn. Sammen vil vi have endnu større kapacitet og vil i fremtiden være i stand til at udvide vores udvalg og service yderligere.

Study Abroad er desuden et globalt koncept for studier i udlandet til college og universitet. Da vi er en global virksomhed passer navnet bedre - både for os og vores kunder.

Hvad er STS Student Travel Schools?

STS er en af ​​verdens førende organisationer i sprogundervisning og international ungdomsudveksling. Vi blev grundlagt i 1958 og tilbyder Sprogrejser, High School ophold, au pair-programmer samt college- og universitetsstudier for unge og voksne i verden.

Påvirkes min reservation af navneændringen?

Nej, din rejse og dine studier bliver ikke påvirket af, at vi ændrer navnet. Vi har de samme partnere og almene vilkår som tidligere.

Vil du stadig have samme udbud og personale?

Ja, der foretages ingen ændringer i udbud i forbindelse med navneændringen, men vi arbejder konstant på at udvide på det område. Vores fantastiske personale arbejder her som sædvanlig.

Hvor vil jeg se det nye navn henne?

Navnet STS Study Abroad, vil du komme til at se sammen med vores STS-logo, på blandt andet vores hjemmeside, på Facebook, i vores brochure og alle andre former for kommunikation.

Sidder vi stadig på det samme kontor?

Ja, kom gerne forbi til et besøg, hvis du er i København!