Study Abroad – for dig over 18 år
Empowering young people since 1958!

Selvtillid og et ‘Hej’ fra Johnny Depp

Tue Oct 27 2015

Jeg har altid været mest interesseret i matematik og de naturvidenskabelig fag i skolen, men har også altid haft en stor kærlighed til foto. Et år efter gymnasiet bestemte jeg mig derfor for at rejse til Santa Barbara, for at se om jeg kunne gøre noget ved det.

Jeg havde dog aldrig forudset hvor meget jeg ville komme til at lære under fotouddannelsen. Takket være undervisernes utrolige engagement og viden udviklede jeg mig ikke bare teknisk og kreativt, men de gav også mig følelsen af, at det virkelig er noget jeg kan beskæftige mig med hvis jeg vil – en vigtig følelse som jeg stadig har.

Efter et år på skolen var jeg ikke engang tæt på at føle mig klar til at rejse hjem, så jeg tilmeldte mig Certificate of Achievement in Applied Photography og blev et år til.

Selvfølgelig fandtes der uendeligt mange ting at beskæftige sig med udenfor skolen. Jeg har altid synes det var sjovt med kendisser, og hvilket sted er bedre end Californien til det? Det blev til en masse ture til LA med alt fra koncerter og tv-indspilninger til filmpremierer. Santa Barbara arrangerer desuden en filmfestival hvert år, hvor nogle af de største skuespillere kommer.

Et af mine favoritminder var uden tvivl verdenspremieren på filmen Transcendense i Westwood i LA. Jeg havde stået i kø hele dagen for at stå ved den røde løber og se Johnny Depp, en person som jeg har beundret hele mit liv, og som er min store favorit. Mindet af totalt kaos blandt alle de fans da han nærmede sig, og hvordan han til sidst ender lige foran mig, som bare står der i chok. Hvordan han kigger på mig, direkte i øjnene, og siger ”Hi Darling, med et smil på læberne, skriver en autograf til mig og går videre. Det er noget jeg aldrig glemmer!

Nu er det ved at være godt og vel et år siden ‘graduation’. Jeg har nået at lande efter alle de vilde eventyr i Californien og har endda begyndt at få bygget et nyt liv op herhjemme. Jeg har startet mit eget firma som fotograf og videofotograf, og jeg tager desuden billeder til koncerter for Rockfoto.nu, noget jeg har drømt om i flere år.

Til efteråret skal jeg begynde at studere igen, den her gang til civilingeniør i medieteknik på KTH, en blanding af den jeg var på inden jeg rejste til USA og den jeg tog derovre. Jeg savner Californien utroligt meget og målet er helt klart at kunne flytte tilbage en dag!