Study Abroad – for dig over 18 år
Empowering young people since 1958!

Sådan skriver du en god rejseblog

Tue Jun 09 2015

En blog kan være den perfekte måde at dele sine oplevelser i løbet af studieopholdet på. At læse andre folks blogs er ofte inspirerende og sjovt. Cajsa Lykke Carlson har boet i London siden 2002 og blogger for rejsemagasinet RES. Her deler hun nogle af sine bedste tips til at skrive en god rejseblog.

SKRIV KORT OG OFTE

Et godt råd er, at bloggen opdateres jævnligt, men at indlæggene så er kortere. Således får læseren et klart billede af rejsen. Ved disse mange opdateringer får dine følgere på en måde lov til at deltage i dine oplevelser på dit spændende eventyr.

GERNE BILLEDER

Billeder efterspørges altid! Læsere vil gerne se de ting og steder du skriver om. Hvis det er muligt kan du også fortælle mere om de personer der ses på billederne. Det gør stederne mere levende. Så når du prøver nogle sjove aktiviteter, smager nogle specielle madretter eller lignende skal du bare fokusere, klikke og lægge billedet op på bloggen!

VARIATION OG PERSONLIGHED

Prøv at lave indlæg der handler om forskellige ting. Det er ikke alle som interesserer sig for fester og klubber men mange mennesker kan godt lide hyggelige restauranter eller specielle seværdigheder. Det er altid et hit blandt læsere at læse om mere usædvanlige oplevelser – også steder som ikke står i rejsebøgerne. Skriv også gerne din personlige mening omkring de ting du har oplevet. Hvorfor valgte du at gøre netop dette? Hvad syntes du om det? Det er altid interessant at høre om andres synspunkter.

HVOR I VERDEN ER DU?

Husk at opdatere hvert indlæg på bloggen med hvor i verden du er. Jo mere præcist, desto bedre. Et godt råd er, at indlede hvert blogindlæg med hvilket land og sted du er i. Glem ikke at inkludere adressen på forskellige steder du skriver om. Det er altid værdsat hvis man selv ønsker at besøge stedet.

Nu har du en værktøjskasse til at komme i gang med at skrive en rejseblog. Har du endnu ikke planlagt hvor turen går hen? Du kan stadig nå med på flere af vores skoler til efteråret. Måske du ønsker at studere i London lige som Wendy? Eller smukke Italien? Kontakt os i dag og vi hjælper dig på vej til dit livs eventyr!