Study Abroad – for dig over 18 år
Empowering young people since 1958!

Sådan får du mest ud af din rejse

Thu May 28 2015

Den absolut vigtigste ingrediens for at din rejse kan blive en succes er, at du tænker positivt! Alt går måske ikke lige som du kunne tænke dig, men ofte løser det sig og du ender med at få et fantastisk studieophold med uforglemmelige oplevelser. Vi hos IBS har samlet nogle gode råd til hvordan du får mest muligt ud af dit eventyr!

GLEM MOBILEN ENGANG IMELLEM

I dag ønsker vi hele tiden at holde os opdateret på forskellige sociale medier og blive informeret om hvad der sker, hvor vi ikke selv befinder os. Samtidigt deler vi også gerne med omverden hvad vi går rundt og laver. Et godt råd er engang imellem at slukke mobilen, Ipaden, kameraet eller lignende, således du ikke bliver distraheret. På den måde kan du nyde oplevelsen til det fuldeste!

PRØV AT SMAGE NYT MAD

Det land du har rejst til kan ske at have en madkultur meget anderledes fra den du er vant til herhjemme. I så fald anbefaler vi dig at prøve nogle af de spændende og udfordrende madretter. Måske du ikke syntes om det eller måske det bliver din nye livret? Tag chancen!

PLANLÆG IKKE ALT I DETALJER

Inden du går ombord på flyet og begynder din længe ventet rejse har du sikkert brugt adskillige timer på at planlægge den. Du har måske lavet en lang list over de attraktioner du vil besøge, butikker der skal shoppes i og restauranter der skal prøves. Dette kan være en god idé, men vi anbefaler også, at du giver plads til at være spontan og bare se hvad der sker!

Frem med smilet og den positive energi når du begiver dig ud på dit eventyr. Hvor skal du hen?