Study Abroad – for dig over 18 år
Empowering young people since 1958!

New Zealand er mere end bare studier

Thu Jan 28 2016

Hvis du ønsker at dine udlandsstudier skal byde på lidt ekstra, så vil New Zealand være det oplagte valgt. Her kan du kombinere studier på et top-rangeret universitet med en fritid fuld af aktiviteter som trekking, faldskærmsudspring, bungyjump, eller skiløb.

Den bedste til at beskrive et studieår i New Zealand er en person, som selv har været der. Derfor deler den IBS studerende Martin Furseth ud af sine erfaringer:

“Jeg fik mulighed for at studere på en af New Zealands bedste universiteter, AUT. At rejse til den anden side af verden har været en yderst spændende oplevelse."

At studere business i et helt fremmede land er en oplevelse man ikke er vant til. IBS hjalp mig med at vælge det rigtige kursus og en interessant uddannelse, men New Zealand har budt på mere end bare skole. Her mødte jeg folk fra hele verden, jeg har set Maoriernas kultur på tæt hånd, samt set ting jeg aldrig havde troet jeg skulle opleve.

Jeg kan virkelig anbefale at studere i New Zealand, og med hjælp fra IBS begynder et spændende eventyr allerede flere måneder inden du rejser. ”