Study Abroad – for dig over 18 år
Empowering young people since 1958!

Lovisa fik sit drømmejob i modebranchen

Wed Oct 21 2015

På andet semester på London College of Fashion holdt jeg en præsentation om Fashion Forecasting til vores ‘Graduation’ foran 200 mennesker. Efter et stående bifald (som næsten fik mig til at græde af lykke) fik jeg af vide at ‘en studerende med dit talent er kun noget vi ser hver 3-5 år. You’re one in a thousand, meant for great things’ af vores fagansvarlig, Basia.

Efter præsentationen blev jeg også personligt inviteret til Paris af Fashion Forecasting-guden Li Edelkoort (hvilket bestemt fik mig til at græde) til at kontrollere en af hendes præsentationer på deres hovedkontor. Så jeg tog til Paris i januar, og nød, at jeg kunne tale og være sammen med sådan et geni og en af min største inspirationskilder!

I dag er jeg PR intern hos Felicities og arbejde sammen med 20 dygtige designere. Jeg arbejder også som stylistassistent for Celebrity and Editorial stylist, Josepth Toronka. Sammen med ham, har jeg arbejdet på Beverly Knight, 55 Magazine og L’Oréals næste kampagne som blev langeret her i foråret .

Gennem LCF har jeg også fået muligheden for at arbejde med nye studerende på Study Abroad-programmet – både nu her i foråret og i efteråret. Her arbejder jeg også som stylist for David Levine og Chris Scott som underviser i Fashion Photography og Fashion Film på LCF. I marts var jeg endda med til at planlægge et editorial shoot for det nye abstrakte fashion-margazin ‘No Substance’ – her var jeg hovedstylist. Dem vil jeg komme til at arbejde mere sammen med.

Jeg er virkelig glad for mit år på London College of Fashion og det var den bedste beslutning jeg har taget. Hvis der er nogen som er nysgerrig efter at høre mere om uddannelsen og hvad det kan føre til, må I meget gerne kontakte mig. Jeg er glad for at fortælle mere om hvad jeg gør og hvad jeg har lært.

Desværre har jeg ingen blog, men jeg opdaterer ofte min Instagram, så den må du hellere end gerne følge og se hvad jeg laver.