Study Abroad – for dig over 18 år
Empowering young people since 1958!

Linnéas 5 bedste tips om London!

Mon May 15 2017

Hej alle sammen! Mit navn er Linnéa Ivetorn, jeg er lige fyldt 20 samtidig med jeg lige har afsluttet mine første tre måneder i udlandet som studerende. Jeg afsluttede min anden uddannelse i juni sidste år og tog på mit livs eventyr i januar.

Har du det ligesom mig og vil gerne opleve noget specielt og spændende? Men som mange andre, tøver du måske? Du skal ikke tøve! At tage skridtet og flytte til London fra Kungsbacka, syd for Göteborg, var uden tvivl den bedste beslutning jeg nogensinde har taget.

Jeg har studeret i lidt mere end tre måneder nu, i en helt ny by, med nye mennesker og nye kurser. Jeg studerede Fashion Communication, som har givet mig mulighed for at vælge en række forskellige kurser på London College of Fashion.

Jeg har studeret Fashion Styling, Fashion & Beauty Photography, Social Media, Public Relations, Fashion History, britiske kulturvidenskab, teoretisk og moderne Fashion Studies. I de tre måneder, jeg har studeret på LCOF, har jeg lært meget mere end jeg har lært i hele mit liv. Også fik jeg muligheden for at studere min passion - mode!

Men selvfølgelig har byen også sat sine præg på mit liv, som har givet mig erfaringer og minder for livet. London har alt! Her er mine 5 bedste tips til London.

Bedste diner – Bluebird, Chelsea

Jeg kan varmt anbefale Bluebird på Kings Road i Clelsea, det er klart mit foretrukne sted. Jeg er der tit og får lidt at drikke i forårssolen, kaffe søndag eftermiddag eller en brunch på en lørdag. De har en bistro, restaurant, tøjbutik, spa og et bageri. Personalet er så omsorgsfulde og professionelle. Der dukker også paparazzi op på stedet med jævne mellemrum.

Bedste park - Battersea Park

Jeg boede i Chelsea i løbet af mine første tre måneder og boede derefter meget tæt på både Hyde Park og Battersea Park, hvor sidstnævnte var min favorit. Der er massere af liv i alle parker i London, men man bliver efter et stykke tid træt af at leve midt i Londons turist støj, derfor trækker man sig væk fra alle turiststederne. I alle parker løber hundene løs og leger, mennesker der sidder og arbejder udenfor, mens andre soler sig. Det der gør Battersea Park til min favorit er den lokale følelse. Det er langt fra turisterne samtidig med at du føler dig lidt mere som en lokal, det er dette sted jeg tager hen, når jeg får hjemve.
Jeg tog til Battersea Park for at føle mig endnu mere hjemme i London, herunder spiller børnene fodbold, glade hunde og voksne hygger dig.

Bedste bar og natklub - Kosmopol og Maggie, Chelsea

Apropos hjemve, kan det undertiden være rart at komme hjem lidt - så hvorfor ikke tage en tur til Kosmopol på Fulham Road? Det er en svensk-bar, hvor du vil finde lokale, enten svenskere som bor i London eller briter. Kosmopol er perfekt uanset om det er for en stille cocktail-aften eller for den længe ventede aften i byen. Det er småt og hyggeligt ovenpå og ikke meget større nedenunder, men der har du dansegulvet og den gode musik. Jeg anbefaler stærkt, at du bagefter tager til Maggie ned ad gaden for at fortsætte aftenen, hvor du vil finde den perfekte 80'er musik og hvor dine dansetrin kan fortsætte ...

Bedste Marked - Camden Food Market, Camden Town

Du bør tage til Camden Food Market i Camden Town for at opleve mad fra hele verden, vintage og second hand. Det er et "must-do" for alle, uanset hvem du er, hvordan du ser ud, eller hvad du vil. Jeg elsker Camden Food Market for deres mad. En perfekt dag er en dag brugt i Camden Food Market.

Bedste kvarter - Chelsea

Du kan sikkert gætte dig til, at det bedste kvarter hurtigt udviklede sig til Chelsea. Det er så vidunderligt hyggeligt og du føler dig på en måde "hjemme" i Chelsea. Det er klart, Oxford og det centrale i London som er sjovt i starten, men når "turisteriet" som sagt er blevet for stor en del af din hverdag er et sted som Chelsea perfekt. Et sted, der har alt, bare lidt bedre, lidt mere lokalt og roligere.

Jeg håber at se dig i efteråret, du ved, hvor du kan finde mig - London!

Tak til Linnea for hendes gode tips og vi ser frem til Chelsea på vores næste London tur!

Ønsker du også at studere mode i London? Selvfølgelig gør du det! Læs mere og ansøg her, inden den 30. november for at starte til foråret!

Følg Linnea på Instagram på @ivetornlinnea

Læs mere:

Tia læser i Australien og elsker det