Study Abroad – for dig over 18 år
Empowering young people since 1958!

Hvordan kombinerer man studier med at bo i byen som aldrig sover?

Wed Oct 21 2015

Det at studere i New York er ikke helt enkelt – byen der er fuld af muligheder og hvor der altid sker en masse. Jeg bliver faktisk spurgt ganske ofte hvordan jeg kombinerer studierne med a bo i New York.

Jeg husker helt klart hvordan det var da jeg først flyttede hertil; byen var helt ny, spændende og overvældende. Der var SÅ meget jeg ville se og gøre. Mine roomies og jeg flyttede her hen en uge før studiestart. På den måde havde vi god tid til at komme på plads, komme over vores jetlag og orientere os omkring bolig og skolen. Derudover havde vi god tid til bare at være turister.

Vi lavede utrolig meget i den uge og udnyttede i høj grad dagene før studiestart. Efter skolen gik i gang fandt jeg ud af, at det bedste for mig var at lave lektierne i ugedagene, så jeg havde weekenden til at holde fri og gøre hvad jeg ville.

Jeg ved, at der er mange på skolen som går ud og fester flere gange om ugen. Det er ikke lige noget for mig. Altså, kan man både klare festerne og studierne et det sikkert skønt, men jeg er generelt ikke så interesseret i at feste (en kedelig 20-årig..hehe) og jeg ved, at det havde taget for meget tid væk fra studierne.

Jeg har altid gået meget højt op i min skolegang – noget som både kan være positivt og negativt. Sidste semester var jeg meget stresset og blev helt udkørt. Det endte med der ikke var meget tid til fritid og nyde New York. Nu har jeg lært, at jeg skal tage det lidt med ro og udnytte byen jeg bor i, selvom jeg stadig arbejder med lektierne.

Så mit råd er, at du finder en rutine som passer til dig. Studierne er vigtige, men det er også vigtigt at tage sig tid til at holde fri, slappe af og nyde byen du bor i!

Vil du studere i New York? Så kan du søge ind på Berkeley College. Book en personlig studievejledning eller skriv os dine spørgsmål, så hjælper vi dig videre.