Study Abroad – for dig over 18 år
Empowering young people since 1958!

Gode råd til ikke at ligne en turist

Wed Aug 05 2015

Du er endelig ankommet til en ny fantastisk by og du vil straks i gang med at udforske alt som byen har at tilbyde. Men hvor skal du begynde? Hvad skal du have med dig? Eller hvad skal du undgå at have med dig?

Her er nogle gode råd fra den britiske avis ‘The Guardian’ om hvad du skal gøre for ikke at ligne en turist.

  1. GEM DINE SOUVENIRSNaturligtvis bør du lede efter souvenirs når du er i en ny og spændende by. At købe souvenirs er sjovt og en god måde at starte dit eventyr. Men du behøver måske ikke vise dem offentligt? En god idé kunne være at gemme gaver og souvenirs til du skal hjem.
  2. UNDGÅ DET STORE KORTIntet skriger “Jeg er en turist” mere end et stå og vride og vende et stort kort når du er ude i byen. Et god idé er, at kigge på et kort på din smartphone eller kigge på et kort et mere diskret sted som på en café. Her har de sikkert også gratis WiFi.
  3. SE SIKKER UD Du ser mere sikker og lokal ud hvis du går målrettet og ikke ligner en som er faret vild.
  4. TAL IKKE DIT EGET SPROGPrøv ikke at tale for højt på dit eget sprog. Det kan være en god idé at lære et par grundlæggende ord og fraser på det sprog der tales i det land du besøger.

Hvor ville du ønske at du var en af de ‘lokale’? Kontakt os i dag for at få tips til studieretninger der passer dine interesser.