Study Abroad – for dig over 18 år
Empowering young people since 1958!

Full degree i paradis

Tue Nov 17 2015

Den bedste investering man kan give sig selv er en uddannelse. Og hvad mere kan man ønske sig end at tage på eventyr i paradis samtidig med at gå i skole? IBS har givet mig mulighed for at udleve den drøm.

Hawaii er meget mere end hvad ord kan beskrive. Her er ikke kun smukt med bjerge, vandfald, det tyrkise hav og hvide strande, men Hawaii er rig på kultur. Aloha-kulturen skinner igennem. Folk på gaden med et surfbræt under armen og shaka-tegn i vejret. Waikiki boomer med turister i Hawaii-skorter og leid-kranse, hvilket giver byen liv med tons af barer, restauranter og butikker.

Det jeg elsker ved Hawaii Pacific University er, at studerende er fra verden rundt hvilket giver skolen en kæmpe variation af internationale studerende. På mit første semester har jeg haft utrolige dygtige professorer som er passioneret omkring deres fag og har masser af erfaring. Miljøet er utroligt afslappende som igen er på baggrund af kulturen.

Selvom man er i paradis skal man være utrolig klar på at skolen er et fultidsarbejde. Systemet er andereles end derhjemme. Man får karakter for alt hvad man laver og man skal være klar på en masse lektier, tests og afleveringer. Men i sidste ende er det det hele værd, fordi som sagt, er det en livs oplevelse og en investering som man kan tage med sig resten af sit liv.

Der er et unikt miljø, hvor folk har blod på tanden og er friske og ivrig på opdagelser og i at møde nye mennesker og man kan ikke sammenligne det med nogle andre steder I verden. Alle er samlet pa en ø for at tage pa et eventyr, derfor er man ikke alene, selvom man måske har rejst alene.