Study Abroad – for dig over 18 år
Empowering young people since 1958!

Frejas favoritter i Sydney

Wed Jan 06 2016

Jeg har altid elsket at rejse, og da jeg skulle starte på min videregående uddannelse var jeg derfor ikke i tvivl om, at den skulle tages uden for Danmarks grænser. Efter vejledning fra IBS endte jeg med at beslutte mig for at læse min Bachelor of Business in Hotel Management på The Hotel School Sydney, Southern Cross University. Jeg har hurtigt forelsket mig i denne vidunderlige by, blandt andet på grund af nogle af disse fantastiske steder!

The Bondi to Coogee Beachwalk

Hvis man elsker lækre strande og en god udsigt er denne tur bestemt et must. På turen fra Bondi til Coogee går man fra den ene lækre strand til den anden. Turen tager omkring 2,5 time og er 6 kilometer lang. Alle strandene har lækre caféer og busser tilbage mod byen hvis man ikke har lyst til at gå hele ruten. Det er en tur man sagtens kan gå flere gange, for selvom man allerede har set udsigten, skuffer den aldrig!

Lækker mad med god udsigt

Opera Bar ligger, som navnet antyder, ved Operahuset. De serverer lækker mad i løbet af dagen, men det bedste tidspunkt at komme på er om aftenen når udsigten ud over Sydney Harbour er endnu mere fantastisk end normalt. Et andet sted der er godt at komme for god udsigt og lækker mad er Darling Harbour. Havnen er fuld af lækre restauranter, barer og caféer og er også et rigtig godt sted for en aften i byen da en del af stederne har åbent til klokken 3 om natten. Endelig er der de mange Food-festivals i og omkring Sydney. En af de større er Noodle Market, en årlig madfestival centralt i Sydneys Hyde Park. Er man i Sydney i oktober måned er den bestemt et besøg værd.

Day trips

Søndag er lig med billig transport i Sydney, hvilket gør det til den perfekte dag for en udflugt til de steder der ligger lidt uden for Sydney City. Hvis man har lyst til en dag på stranden skal man tage færgen til Manly. Manly er en super hyggelig lille by i Nordsydney med en af Australiens smukkeste strande. Hvis man hellere vil have en aktiv søndag skal man tage toget til Blue Mountains. Blue Mountains er et stort område og der er derfor mange forskellige steder at besøge. Det mest turistprægede sted er Katoomba, men hele området er fantastisk og alle steder byder på forskellige udfordringer og udsigter.

The Botanical Garden

Sidst men ikke mindst må man ikke glemme Sydneys smukke botaniske have. Haven ligger ned til havnen, lige ved siden af Operahuset, og er det perfekte sted at spise frokost, mødes med vennerne eller sole sig. Den botaniske have er en pause fra bylivet og er derfor også et rigtig godt sted at gå eller løbe en tur.

Har du lyst til at udforske disse steder selv? Vores samarbejdsskoler i Sydney tilbyder forskellige muligheder. Hvad passer til dig? Book en gratis studievejledning og vi kan fortælle mere.