Study Abroad – for dig over 18 år
Empowering young people since 1958!

Fra klassekammerater på TAFE Queensland til forretningspartnere

Fri Mar 16 2018

Vennerne Simon og Leonard kom for nylig hjem fra deres studieophold i Australien, hvor de begge studerede fitness. Sammen har de en YouTube kanal og nu arbejder de også fuldt ud med deres virksomhed Tryingaton AB, hvor de organiserer boot camps, online personlig træning, massage og foredrag –alt der har med træning og sundhed at gøre!

Navn: Simon Forslund og Leonard Persson
Alder: 22 år
Hjemby: Uppsala, Sverige
Uddannelse: Diploma of Sport Development, TAFE Queensland Sunshine Coast, 2016–2017

–Uddannelsesperioden på TAFE er noget af det bedste, vi har prøvet indtil videre. Vi mødte venner for livet og udviklede os enormt på et personligt plan. Vi har begge længe haft visioner om at starte vores egne virksomheder, og efter studieåret på TAFE føler vi, at vi har fundet en mening. Vi får muligheden for selv at styre vores tid og vores arbejde, og vi kan se hvordan virksomheden udvikler sig i forhold til det arbejde, vi lægger i den. Der er næsten ikke nogen bedre følelse!

De er begge enige om, at deres karrieremulighder er store efter de har færdiggjort studierne på TAFE – specielt inden for personlig træning. Alle deres venner fra skolen har allerede fået jobs, og før de grundlagde Tryingaton AB, søgte Simon forskellige fysioterapeut stillinger, og fik tre jobsamtaler på ingen tid.

– Det viser virkelig at uddannelsen har en rigtig høj standard i forhold til dem hjemme i Sverige, siger Simon.

Planerne for Tryingaton er store. Drengene er fulde af idéer, og håber de vil komme til at arbejde fuldtid med virksomheden såvel som mange andre projekter i fremtiden.Visionen er at leve af Tryingaton, og at være i stand til at at kontrollere deres indkomst og deres liv helt selv indenfor 5 år. Da de blev spurgt, om de kunne anbefale andre at starte deres karriere gennem TAFE, var de enige:

–Absolut! At søge ind på TAFE Queensland og turde tage skridtet videre og rent faktisk tage afsted, er den bedste beslutning, vi begge har taget. Du vokser så meget som person, og lærerne er fantastiske. De var ligesom venner og man kunne virkelig mærke, at de kunne deres ting. STS hjalp os også meget, specialt ved at arrangere vores første lejlighed!

Tjek Simon og Leonards YouTube kanal ud, og glem ikke at abonnere

Læs mere om studierne i Sport Development på the Sunshine Coast i Australien